Maneta de l’Infantil A que va guanyar 5-0 a l’Escola Pia Sarrià ES.

Partit controlat de principi a fi per la Grama davant un rival que gairebé no va trepitjar l’àrea local. Al minut 3 Kevin marcava el primer. Molt aviat els colomencs van deixar clar a l’Escola Pia que no podrien portar-se res positvio de la seva visita a Santa Coloma.

El fluix nivell d’intensitat va fer que la Grama afluixés. Mario marcaria el 2-0 abans del descans. Després de la xerrada de la mitja part la Grama va entendre que no podia baixar el pistó i va sortir fort. Van arrodonir la golejada Adri, Lucas i de nou Mario. Una segona part millor que va fer mes vistós el partit.

Manita del Infantil A que ganó 5-0 a la Escola Pia Sarrià SE.

Partido controlado de principio a fin por la Grama ante un rival que casi no pisó el área local. En el minuto 3 Kevin marcaba el primero. Muy pronto los colomenses dejaron claro a la Escola Pia que no podrían llevarse nada positvio de su visita a Santa Coloma.

El flojo nivel de intensidad hizo que la Grama aflojara. Mario marcaría el 2-0 antes del descanso. Tras la charla de la media parte la Grama entendió que no podía bajar el pistón y salió fuerte. Redondearon la goleada Adri, Lucas y de nuevo Mario. Una segunda parte mejor que hizo mas vistoso el partido.

Por admin