L’Infantil C va caure derrotat 4-3 davant la U.At.d’Horta.

La Grama es va enfrontar al líder i va començar el partit de manera brillant. Diverses ocasions de posar-se per davant en el marcador i finalment el 0-1. Poc duraria l’alegria perquè el Horta va empatar aviat. Abans del descans l’àrbitre no va xiular un penal clamorós a favor de la Grama, arribant 1-1 a la mitja part.

La segona meitat va començar amb minuts de desconcerts per part de la Grama que els va costar dos gols (3-1). Els blaus no es van enfonsar i van competir fins a empatar (3-3). Després d’una combinació dels locals va arribar el 4-3. La Grama va tenir oportunitats per empatar però el pal s’entrometió en el camí.

Toni Sánchez: «Felicitar als jugadors pel compromís i les ganes de competir fins al final.»

[divider]

El Infantil C cayó derrotado 4-3 ante la U.At.d’Horta.

La Grama se enfrentó al líder y empezó el partido de manera brillante. Varias ocasiones de ponerse por delante en el marcador y finalmente el 0-1. Poco duraría la alegría porqué el Horta empató pronto. Antes del descanso el árbitro no pitó un penalti clamoroso a favor de la Grama, llegando 1-1 a la media parte.

La segunda mitad comenzó con minutos de desconciertos por parte de la Grama que les costó dos goles (3-1). Los azules no se vinieron abajo y compitieron hasta empatar (3-3). Después de una combinación de los locales llegó el 4-3. La Grama tuvo oportunidades para empatar pero el palo se entrometió en el camino.

Toni Sánchez: «Felicitar a los jugadores por el compromiso y las ganas de competir hasta el final.»

Por admin