‘Maneta’ del Juvenil D a la Manigua

El Juvenil D va golejar 1-5 a la Gran Penya Espanyolista Manigua.

Inici del partit amb el domini de la possessió i ocasions de gol per a la Grama. A la primera arribada a l’àrea dels locals arribaria el 1-0 al minut 9. Els colomencs van buscar l’empat i ho van aconseguir després d’una centrada de Saúl que el rival es va marcar en pròpia porta.

Segona meitat amb més domini de la Grama i moltes més ocasions, però la pilota no els volia entrar. Sergi en el minut 62 va aprofitar una centrada per posar els seus per davant (1-2). Pocs minuts després Saül per partida doble va ampliar l’avantatge visitant.

El domini dels colomencs va seguir creixent i Rubén va marcar el cinquè, resultat que va reflectir el bon joc realitzat per part de la Grama.

El Juvenil D goleó 1-5 a la Gran Penya Espanyolista Manigua.

Inicio del partido con el dominio de la posesión y ocasiones de gol para la Grama. En la primera llegada al área de los locales llegaría el 1-0 en el minuto 9. Los colomenses buscaron el empate y lo consiguieron tras un centro de Saúl que el rival se marcó en propia puerta.

Segunda mitad con más dominio de la Grama y muchas más ocasiones, pero el balón no les quería entrar. Sergi en el minuto 62 aprovechó un centro para poner a los suyos por delante (1-2). Pocos minutos después Saúl por partida doble amplió la ventaja visitante.

El dominio de los colomenses siguió creciendo y Rubén marcó el quinto, resultado que reflejó el buen juego realizado por parte de la Grama.