Maneta del Juvenil B a Montigalà

08/05/2016

Al Camp Municipal de Badalona el Juvenil B de la Grama va guanyar 0-5 al CF Badalona C. Un resultat que va poder haver estat més gran, de cara a porta els colomencs van fallar molt, inclòs dos penals.

Partit molt controlat, els jugadors de la Fundació van ser els clars protagonistes. Els nois de Javier Murillo van tenir la pilota durant els 90 minuts, el rival no va aconseguir crear ocasions de gol. Francisco Javier va posar el 0-1 en la primera part, ia la segona meitat Francisco Javier, Kenneth, Xavier Hernández i Xavi Climent van arrodonir la golejada.

Juvenil B 1516

En el Camp Municipal de Badalona el Juvenil B de la Grama ganó 0-5 al CF Badalona C. Un resultado que pudo haber sido mayor, de cara a puerta los colomenses fallaron mucho, incluido dos penaltis.

Partido muy controlado, los jugadores de la Fundació fueron los claros protagonistas. Los chicos de Javier Murillo tuvieron el balón durante los 90 minutos, el rival no consiguió crear ocasiones de gol. Francisco Javier puso el 0-1 en la primera parte, y en la segunda mitad Francisco Javier, Kenneth, Xavier Hernández y Xavi Climent redondearon la goleada.