Derrota del Juvenil C en un amistós

08/05/2016

L’equip d’Albert Jornet va descansar aquesta jornada per la retirada en competició del Rayo Badalona Sud. Així que el Juvenil C va jugar un partit amistós que va acabar en derrota per 5-0 davant el Club Barcelonista Terlenka B.

Resultat molt enganyós el que es va donar al Prat. El domini i el control del partit va ser sempre de la Grama, encara que la falta de contundència en les àrees els va passar factura. Els tres primers gols van arribar per tres errors, tot i això, en atac els colomencs van ser capaços de fer mal però no de rematar les ocasions.

I en la segona meitat vam tornar a tenir el mateix guió, monòleg de la Fundació, però sense sort de cara a gol.

Juvenil C 1516

El equipo de Albert Jornet descansó esta jornada por la retirada en competición del Rayo Badalona Sud. Así que el Juvenil C jugó un partido amistoso que acabó en derrota por 5-0 ante el Club Barcelonista Terlenka B.

Resultado muy engañoso el que se dio en el Prat. El dominio y el control del partido fue siempre de la Grama, aunque la falta de contundencia en las áreas les pasó factura. Los tres primeros goles llegaron por tres errores, a pesar de ello, en ataque los colomenses fueron capaces de hacer daño pero no de rematar las ocasiones.

Y en la segunda mitad volvimos a tener el mismo guión, monologo de la Fundació, pero sin suerte de cara a gol.