Lluitant fins al final però sense sort el Cadet A

Derrota del Cadet A per 1-2 davant la FE Palamós, els blaus van lluitar fins al xiulet final per sumar algun punt.

Un Palamós molt físic i amb les idees molt clares visitava al Municipal, un bon equip que a més de la gran envergadura dels seus jugadors va saber jugar bé les seves armes. La Fundació va començar la trobada alguna cosa accelerada, potser les ganes de fer un bon partit a casa i derrotar un rival com el Palamós, va fer que els jugadors blaus sortissin una mica precipitats i exaltats.

La Grama intentava fer-se amb el control de l’esfèric però amb algunes imprecisions, davant un rival que ben ordenat esperava robar per llançar. En una perduda al centre del camp, un jugador visitant desplaça una pilota a l’esquena de la defensa de Santa Coloma deixant al davanter groc en un un contra un contra Izan. El porter és regatejat i no li queda una altra que fer penal. El Palamós transformaria el penal posant el 0-1 al marcador al minut 7. Aquest gol trastocaria una mica a la Fundació, que poc després i en un altre pilota llarga, veuria com el conjunt visitant cap al 0-2, que seria anul·lat per fora de joc.

A partir d’aquí, una Grama ja més assentada i calmada va començar fer-se amb el control del joc, els blaus manejaven la pilota i s’acostaven a poc a poc a la porteria visitant, amb un xut de Yago des de la frontal que surt fregant el travesser i 01:00 Xut de Guille s’arribaria al descans. A la represa, el Palamós va sortir molt ficat i durant els primers 10 minuts va aguaitar a la Grama buscant el segon. Les grans intervencions del porter Izan van mantenir als de Santa Coloma en el partit i en el minut 52 i després d’una bona jugada individual de Rai, aquest era enderrocat a l’àrea i el col·legiat assenyalava penal. El mateix Rai feia el 1-1 per als locals, que arran d’aquí, van començar a dominar i voler buscar la victòria. Però el Palamós en cap moment sota els braços i en tot moment va buscar el partit. Ja en el minut 70 i després d’un rebuig en un córner, un jugador visitant posava un centre lateral que era rematat per un company posant l’1-2.

Bona reacció del Cadet A que ho va intentar fins al final, va buscar amb insistència l’empat i va poder aconseguir-ho a pilota parada per mitjà de Javito, però al final el resultat no es va moure.

Manu Peláez: «Ens anem fotuts pel resultat, però orgullosos dels nostres jugadors que ho han intentat fins al final i aquesta és l’actitud. Al final del partit la majoria estaven desolats al vestidor i en part «ens alegra» veure que estàs derrota els fan mal i que volen no només guanyar, sinó millorar … sota el meu punt de vista, vam merèixer puntuar, però així és el futbol … tornarem dimarts als entrenaments amb més guanya si és possible !! »

 

Derrota del Cadete A por 1-2 ante la FE Palamós, los azules lucharon hasta el pitido final por sumar algún punto.

Un Palamós muy físico y con las ideas muy claras visitaba el Municipal, un buen equipo que además de la gran envergadura de sus jugadores supo jugar bien sus armas. La Fundació empezó el encuentro algo acelerada, quizás las ganas de hacer un buen partido en casa y derrotar a un rival como el Palamós, hizo que los jugadores azulones salieran algo precipitados y exaltados.

La Grama intentaba hacerse con el control del esférico pero con algunas imprecisiones, ante un rival que bien ordenado esperaba robar para lanzar. En una perdida en el centro del campo, un jugador visitante desplaza un balón a espaldas de la defensa de Santa Coloma dejando al delantero amarillo en un uno contra uno contra Izan. El portero es regateado y no le queda otra que hacer penalti. El Palamós transformaría el penalti poniendo el 0-1 en el marcador en el minuto 7. Este gol trastocaría un poco a la Fundació, que poco después y en otro balón largo, vería como el conjunto visitante hacia el 0-2, que sería anulado por fuera de juego.

A partir de aquí, una Grama ya más asentada y calmada empezó hacerse con el control del juego, los azules manejaban el balón y se acercaban poco a poco a la portería visitante, con un disparo de Yago desde la frontal que sale rozando el larguero y un Chut de Guille se llegaría al descanso. En la reanudación , el Palamós salió muy metido y durante los primeros 10 minutos acechó a la Grama  buscando el segundo. Las grandes intervenciones del portero Izan mantuvieron a los de Santa Coloma en el partido y en el minuto 52 y tras una buena jugada individual de Rai, este era derribado en el área y el colegiado señalaba penalti. El mismo Rai hacía el 1-1 para los locales, que a raíz de aquí, empezaron a dominar y querer buscar la victoria. Pero el Palamós en ningún momento bajo los brazos y en todo momento buscó el partido. Ya en el minuto 70 y tras un rechace en un saque de esquina, un jugador visitante ponía un centro lateral que era rematado por un compañero poniendo el 1-2.

Buena reacción del Cadete A que lo intentó hasta el final, buscó con insistencia el empate y pudo lograrlo a balón parado por medio de Javito, pero al final el resultado no se movió.

Manu Peláez: “Nos vamos jodidos por el resultado, pero orgullosos de nuestros jugadores que lo han intentado hasta el final y esa es la actitud. Al final del partido la mayoría estaban desolados en el vestuario y en parte “nos alegra” ver que estás derrota les duelen y que quieren no solo ganar, sino mejorar… bajo mi punto de vista, merecimos puntuar, pero así es el fútbol…volveremos el martes a los entrenamientos con más gana si cabe!!”