Injusta derrota del Cadet B

El Cadet B va patir una derrota molt dura per 1-0 davant el CF Lloreda.

Partit lleig, el Lloreda es defensava amb molta gent i la Grama no va entendre el joc. Primera meitat dolenta de tots dos equips. Només començar Raúl tindria una oportunitat clara de gol que no va aconseguir encertar i en la mateixa jugada un penal molt clar a Raúl no xiulat.

A la segona meitat la Grama va millorar en la pressió, van jugar sempre en camp contrari i van tenir oportunitats per avançar-se al marcador. En un contraatac va arribar el 1-0, la primera vegada que van arribar amb claredat i el gol.

Dani Anguita: «Una altra derrota, és increïble aquest començament de curs, vam fer una gran pretemporada guanyant a equips de Preferent. Bon primer partit i després han arribat els dubtes que deixen a la plantilla com tenallada pels resultats, nerviosos. El treball setmanal és bo però després no vam encertar de cara a gol. l’equip està molt dolgut però ens aixecarem, no hi ha més!!!»

El Cadete B sufrió una derrota muy dura por 1-0 ante el CF Lloreda.

Partido feo, el Lloreda se defendía con mucha gente y la Grama no entendió el juego. Primera mitad mala de ambos equipos. Nada más empezar Raúl tendría una oportunidad clara de gol que no logró acertar y en la misma jugada un penalti muy claro a Raúl no pitado.

En la segunda mitad la Grama mejoró en la presión, jugaron siempre en campo contrario y tuvieron oportunidades para adelantarse en el marcador. En un contraataque llegó el 1-0, la primera vez que llegaron con claridad y el gol.

Dani Anguita: «Otra derrota, es increíble este comienzo de curso, hicimos una gran pretemporada ganando a equipos de Preferente. Buen primer partido y luego han llegado las dudas que dejan a la plantilla como atenazada por los resultados, nerviosos. El trabajo semanal es bueno pero luego no acertamos de cara a gol. el equipo está muy dolido pero nos levantaremos, no hay más!!!»