La visita de l’Infantil D al camp del CD Pomar es va saldar amb victòria per 2-5.

Partit molt bo dels colomencs. La bona dinàmica de joc dels últims partits va seguir molt present en l’equip. Partit controlat en tot moment per la Grama malgrat veure’s per sota en el marcador dues vegades. La possessió de la pilota va ser per a la Fundació que es mostrava forta i molt motivada.

Als cinc minuts els de Badalona s’avançaven al marcador. Adrián Gutiérrez va empatar el partit en el 32 però just abans del descans el Pomar va tornar a posar-se per davant. Alexandro Adrián amb dos gols i Arnau Roca també amb dos van donar la volta a l’electrònic.

Infantil D 1516

La visita del Infantil D al campo del CD Pomar se saldó con victoria por 2-5.

Partido muy bueno de los colomenses. La buena dinámica de juego de los últimos partidos siguió muy presente en el equipo. Partido controlado en todo momento por la Grama pese a verse por debajo en el marcador dos veces. La posesión de la pelota fue para la Fundació que se mostraba fuerte y muy motivada.

A los cinco minutos los de Badalona se adelantaban en el marcador. Adrián Gutiérrez empató el partido en el 32 pero justo antes del descanso el Pomar volvió a ponerse por delante. Alexandro Adrián con dos goles y Arnau Roca también con dos dieron la vuelta al electrónico.

Por admin