L’Infantil C va estar a punt d’empatar davant el CF Santvicentí però malauradament van caure 3-4.

A la primera part la Grama no va estar gens bé sobre el terreny de joc. Els locals no aconseguien fer el seu joc i els visitants dominaven el partit. Santvicentí va aconseguir posar-se 0-2 al marcador però un gol de Miguel Pérez abans del descans posava emoció.

A la segona meitat la Fundació va començar a jugar de meravelles, bon nivell de joc però sense sort. Els visitants tornarien a marcar dos gols, 1-4, i un jugador local era expulsat. Malgrat tot no van abaixar els braços i els gols d’Arnau Mesas i Miguel Pérez posaven a la Grama a un gol de l’empat quedant 10 minuts per al final. Van lluitar i van buscar el gol però mai va arribar.

Infantil C 1516

El Infantil C estuvo cerca de empatar ante el CF Santvicentí pero desgraciadamente cayeron 3-4.

En la primera parte la Grama no estuvo nada bien sobre el terreno de juego. Los locales no conseguían realizar su juego y los visitantes dominaban el partido. Santvicentí consiguió ponerse 0-2 en el marcador pero un gol de Miguel Pérez antes del descanso ponía emoción.

En la segunda mitad la Fundació empezó a jugar de maravillas, buen nivel de juego pero sin suerte. Los visitantes volverían a marcar dos goles, 1-4, y un jugador local era expulsado. Pese a todo no bajaron los brazos y los goles de Arnau Mesas y Miguel Pérez ponían a la Grama a un gol del empate quedando 10 minutos para el final. Lucharon y buscaron el gol pero nunca llegó.

Por admin