L’Infantil D FEGrama empata davant la remuntada del Santa Eulàlia (3-3)

L’Infantil D FEGrama continua cinquè classificat després de l’empat amb un rival directe com el Santa Eulàlia per 3-3.

L’equip de Santa Coloma dirigit per José Luis Ceballos del grup 22 de Segona Divisió es col·loca a dalt en la classificació amb una jornada menys i amb una baixa important com la de Daniel Gamero «Chin-Chan» a qui desitgem una ràpida recuperació en la seva lesió de ràdio del braç dret.

L’Infantil D FEGrama va començar amb avantatge després dels gols d’Alex Fernández i de Javier López que col·locaven un esperançador 2-0 però l’equip visitant va remuntar fins a un perillós 2-4 que Javier López, amb un doblet personal, va saber portar el repartiment de punts final (3-3).

A la jornada 5, els de Santa Coloma viatjaran al Municipal Menorca del Sagrerenc, desè amb dos punts i una jornada menys, el dissabte 1 de novembre des de les 15:30 hores.

El Infantil D FEGrama continúa quinto clasificado tras el empate con un rival directo como el Santa Eulàlia por 3-3.

El equipo de Santa Coloma dirigido por José Luis Ceballos del grupo 22 de Segunda División se coloca arriba en la clasificación con una jornada menos y con una baja importante como la de Daniel Gamero «Chin-Chan» a quien deseamos una pronta recuperación en su lesión de radio del brazo derecho.

El Infantil D FEGrama comenzó con ventaja tras los goles de Alex Fernández y de Javier López que colocaban un esperanzador 2-0 pero el equipo visitante remontó hasta un peligroso 2-4 que Javier López, con un doblete personal, supo llevar el reparto de puntos final (3-3).

En la jornada 5, los de Santa Coloma viajarán al Municipal Menorca del Sagrerenc, décimo con dos puntos y una jornada menos, el sábado 1 de noviembre desde las 15:30 horas.

 

Alé Grama!!!

 

Resultats Classificació