L’Infantil C de la Fundació retalla punts al líder desprès de guanyar al Mercat Nou Magòria

-La victòria de l’Infantil C de la Fundació Esportiva Grama davant el Mercat Nou Magòria per 5-1 ha servit per refermar-se en la quarta posició i retallar distàncies al grup capdavanter.

Sobretot, l’equip de Rafa Muriel ha aconseguit retallar al seu immediat a la taula un Bufalà que ha empatat davant el cap de la classificació, el Racing Sarrià, que està a només 7 punts.

Doblet de gols de Pablo Barbero

Per a això, el parcial de 3-0 en la primera mitja hora, amb gols de Javier López, Pablo Barbero i Iván Nuevo, va servir per deixar més que tocat al conjunt visitant. Després arribaria el segon gol de Pablo per deixar el marcador definitiu de 5-1.

Després de les vacances merescudes de Nadal, l’equip de la Fundació Esportiva Grama disputarà un derbi colomenc davant l’Agrupació Esportiva El Tiempo en el propi Nou Municipal de Santa Coloma la propera jornada 12 del dia 11 de gener des de les 9 hores.

L'Infantil C de la Fundació Grama ha guanyat al Mercat Nou Magòria al Nou Municipal de Santa Coloma

L’Infantil C de la Fundació Grama ha guanyat al Mercat Nou Magòria al Nou Municipal de Santa Coloma

-La victoria del Infantil C de la Fundació Esportiva Grama ante el Mercat Nou Magòria por 5-1 ha servido para afianzarse en la cuarta posición y recortar distancias al grupo líder.

Sobre todo, el equipo de Rafa Muriel ha conseguido recortar a su inmediato en la tabla, un Bufalà que ha empatado ante el cabeza de la clasificación, el Racing Sarrià, quien está a solo 7 puntos.

Para ello, el parcial de 3-0 en la primera media hora, con goles de Javier López, Pablo Barbero e Iván Nuevo, sirvió para dejar más que tocado al conjunto visitante. Después llegaría el segundo gol de Pablo para dejar el marcador definitivo de 5-1.

Tras las vacaciones merecidas de Navidad, el equipo de la Fundació Esportiva Grama disputará un derbi colomense ante la Agrupación Deportiva El Tiempo en el propio Nou Municipal de Santa Coloma la próxima jornada 12 del día 11 de enero desde las 9 horas.