L’Aleví D agafa al líder desprès d’apallissar al Bufalà per 10-3

-Segon contra penúltim però sense treure mèrit a l»Aleví D de la Fundació Grama que ha fet la seva feina davant el Bufalà i els ha endossat un fulminant 10-3 el disabte 22 de desembre.

Aquest resultat col.loca a l’equip de la Fundació Esportiva Grama empatat a punts amb el líder, l’Escola Brafa, que ha empatat amb el tercer classificat, el Catalònia, per 2-2.

L’equip de l’Isma Román se les veurà justament amb el seu inmediat perseguidor, el Catalònia, a la pròxima jornada 12 el dia 12 de gener des de les 8:30 hores al camp de l’Escola Industrial.

L'Aleví D de la Fundació Grama ha guanyat al Bufalà al Nou Municipal de Santa Coloma

L’Aleví D de la Fundació Grama ha guanyat al Bufalà al Nou Municipal de Santa Coloma

-Segundo contra penúltimo pero sin quitar nada de mérito, el Alevín D de la Fundación Grama ha hecho su trabajo ante el Bufalà y les ha endosado un fulminante 10-3 el sábado 22 de diciembre.
Este resultado coloca al equipo de la Fundación Deportiva Grama empatado a puntos con el líder, la Escuela Brafa, que ha empatado con el tercer clasificado, el Catalònia, por 2-2.

El equipo de Isma Román se las verá justamente con su inmediato perseguidor, el Catalònia, la próxima jornada 12 el día 12 de enero desde las 8:30 horas en el campo de la Escuela Industrial.