L’Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez i del seu segon, Albert Del Campo, a més del delegat, Miki González, han estrenat nou any amb una derrota a casa per 2-3 davant el líder invicte CF Santvicentí.

L’equip visitant va sortir més endollat al camp. El primer xut del partit va ser gol, els de vermell es mostraven més forts sobre el camp que un Infantil «B» a qui li costava crear joc. Al minut 10 de partit va arribar el primer intent local després d’una passada aeri de Sergio Cores a Marc Alvear, però el xut va ser molt fluixet a les mans del porter.

Els visitants seguien sent superiors en el camp i estava rodant el segon, Alejandro salvaria al minut 18 d’un possible segon gol del Santvicentí; i deu minuts després de falta directa i després d’un error defensiu marcaven el 0-2. Al límit del descans va arribar el primer xut realment perillós de la Fundació però el xut de falta d’Abel marxaria fregant el travesser.

La segona meitat començava amb una fallada del porter local que gairebé va costar el tercer. El partit seguia igual, s’estava veient el mateix guió de la primera meitat, així que el marcador s’ampliaria a 0-3. Samuel Valdivia a deu minuts del final rematava de cap alt en el primer xut local del segon temps.

I llavors el partit va canviar, i l’Infantil «B» es va anar amunt i va començar a retallar distàncies. Iván Montes de tir de falta escorat marcava un autèntic golàs a vuit minuts del final i una altra vegada Iván de falta directa marcaria a tres minuts del final. Els nois van arribar a lluitar fins al final per aconseguir empatar el partit però mai arribaria el gol.

A la jornada 13 on el conjunt de la Fundació Esportiva Grama jugarà contra la Fundación Privada Hermes «B», sisè classificat, el diumenge des de les 10:15 hores.

infantilB110115

El Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez y de su segundo, Albert Del Campo, además del delegado, Miki González, han estrenado nuevo año con una derrota en casa por 2-3 ante el líder invicto CF Santvicentí.

El equipo visitante salió más enchufado al campo. El primer disparo del partido fue gol, los de rojo se mostraban más fuertes sobre el campo que un Infantil «B» al que le costaba crear juego. En el minuto 10 de partido llegó el primer intento local tras un pase aéreo de Sergio Cores a Marc Alvear, pero el disparo fue muy flojito a las manos del portero.

Los visitantes seguían siendo superiores en el campo y estaba rodando el segundo, Alejandro salvaría en el minuto 18 de un posible segundo gol del Santvicentí; y diez minutos después de falta directa y tras un fallo defensivo marcaban el 0-2. Al filo del descanso llegó el primer disparo realmente peligroso de la Fundació pero el chute de falta de Abel se marcharía rozando el larguero.

La segunda mitad comenzaba con un fallo del portero local que casi costó el tercero. El partido seguía igual, se estaba viendo el mismo guión de la primera mitad, así que el marcador se ampliaría a 0-3. Samuel Valdivia a diez minutos del final remataba de cabeza alto en el primer chute local del segundo tiempo.

Y entonces el partido cambio, y el Infantil «B» se fue arriba y empezó a recortar distancias. Iván Montes de tiro de falta escorado marcaba un auténtico golazo a ocho minutos del final y otra vez Iván de falta directa marcaría a tres minutos del final. Los chicos llegaron a luchar hasta el final por conseguir empatar el partido pero nunca llegaría el gol.

En la jornada 13 donde el conjunto de la Fundació Esportiva Grama jugará contra la Fundación Privada Hermes «B», sexto clasificado, el domingo desde las 10:15 horas.

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628982&CodGrupo=19751756&CodTemporada=10&CodJornada=2″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18577695&codcompeticion=18473303″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin