Infantil_A_FEG,fundaciograma,santacoloma,VILA_OLIMPICA,@chemacarva

Llefià sempre és un rival complicat ja que són equips amb ADN lluitador i aguerrit. A més, en el seu camp es fan forts, molt forts. Equips com Espanyol i Cornellà només van poder empatar allà. Amb això i amb 6 punts menys a la classificació, l’Infantil «A» de la Fundació Esportiva Grama es va disposar a estrenar la renovada gespa del Mpal. de Llefià amb bon futbol i sense complexos.

El partit va començar com s’esperava, intensitat pels dos equips i disputes contínues sense un dominador clar. Una falta al centre del camp, en aparença inofensiva, es va convertir en el primer gol del partit. Llançament profund d’Unai Martinez, central de la Fundació, que es cola a la porteria directament, per sobre del porter local.

Poc dura l’alegria doncs un parell de jugades més tard, penal indiscutible a favor de la Unificació Llefià i gol. Després de l’empat va poder haver arribat el segon gol local però la gran ocasió del Llefià la va desbaratar de manera superba Pol Ginestà. Després de treure la pressió de sobre, els colomencs van començar a tenir més control del partit que es va traduir en accions de perill.

Abans del descans la Fundació fallaria un penal. Després del descans l’Infantil «A» de la FEG es fa amb el control del joc però els badalonins a base de jugades individuals van seguir creant perill. Amb aquest domini insistent es succeïen els acostaments a l’àrea rival que es van traduir en un espectacular gol de Dani Gamero «Chinchan»; dos regats al pic de l’àrea i llançament amb efecte que es cola.

Malgrat que els visitants estaven sent millors el Llefià es va anar cap amunt amb més cor que cap i així a dos minuts del final aconseguirien marcar el definitiu 2-2. Després de tres partits seguits sense perdre l’equip visitarà el camp del penúltim classificat, UE Vilassar de Mar, dissabte a les 10:45 hores.

Álvaro Hereu (cos tècnic): «Tot i la decepció final, la sensacions que queden són bones. L’equip està mostrant millora i toca aixecar-se i preparar el partit de la setmana que ve contra Vilassar amb la il·lusió de sempre.»

infantilA 120115

Llefià siempre es un rival complicado ya que son equipos con ADN luchador y aguerrido. Además, en su campo se hacen fuertes, muy fuertes. Equipos como Espanyol y Cornellà solo pudieron empatar allí. Con eso y con 6 puntos menos en la clasificación, el Infantil «A» de la Fundació Esportiva Grama se dispusieron a estrenar el renovado césped del Mpal. de Llefià con buen fútbol y sin complejos.

El partido comenzó como se esperaba, intensidad por ambos equipos y disputas contínuas sin un dominador claro. De repente, una falta en el centro del campo, en apariencia inofensiva, se convirtió en el primer gol del partido. Lanzamiento profundo de Unai Martinez, central de la Fundació, que se cuela en la portería directamente, por encima del portero local.

Poco dura la alegría pues un par de jugadas más tarde, penalti indiscutible a favor de la Unificación Llefià y gol. Tras el empate pudo haber llegado el segundo gol local pero la gran ocasión del Llefià la desbarata de manera soberbia por Pol Ginestà. Tras sacarse la presión de encima, los colomenses comienzan a tener mayor control del partido que se traduce en acciones de peligro.

Antes del descanso la Fundació fallaría un penalti. Tras el descanso el Infantil «A» de la FEG se hace con el control del juego a un que los badaloneses a base de jugadas individuales siguen creando peligro. Con ese dominio insistente se suceden los acercamientos al área rival que se traduce en un espectacular gol de Dani Gamero «Chinchan»; dos regates en el pico del área y lanzamiento con efecto que se cuela.

Pese a que los visitantes estaban siendo mejores el Llefià se fue hacía arriba con más corazón que cabeza y así a dos minutos del final conseguirían marcar el definitivo 2-2. Tras tres partidos seguidos sin perder el equipo visitará el campo del penúltimo clasificado, UE Vilassar de Mar, el sábado a las 10:45 horas.

Álvaro Heredero (cuerpo técnico): «A pesar de la decepción final, la sensaciones que quedan son buenas. El equipo está mostrando mejoría y toca levantarse y preparar el partido de la semana que viene contra Vilassar con la ilusión de siempre.»

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628981&CodGrupo=19653097&CodTemporada=10&CodJornada=2″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?]

Por admin