L’Infantil B de la Fundació ha golejat el Poble Nou per un rotund 11-0.

-L’Infantil B de la Fundació ha golejat el Poble Nou per un rotund 11-0 al Nou Municipal de Santa Coloma.

L’equip dirigit per Rafa Avilés aconsegueix així la seva quarta victòria consecutiva i pujar de la mitja taula i acostar-se al grup de dalt de la taula.

Els gols de Raúl Castillo, amb doblet, més el pòquer d’Álex Castillo, més el de Daniel Gamero, el de Hasnaat Tariq, el de Wanderson Souza i el de Carlos Gonzalo rematar al Poble Nou, quart per la cua.

La ratxa positiva en què ha entrat l’equip de la Fundació es consolidarà si s’aconsegueix seguir amb el bon joc a la jornada 11 on es desplaçarà al Municipal Andrade de Sant Martí, per mediarse al segon classificat, el Sant Martí-Comtal, el proper 21 desembre des de les 8.45 hores.

-El Infantil B de la Fundació ha goleado al Poble Nou por un rotundo 11-0.

El equipo dirigido por Rafa Avilés consigue así su cuarta victoria consecutiva y subir de la media tabla y acercarse al grupo de lo más alto de la tabla.

Los goles de Raúl Castillo, con doblete, más el póker de Álex Castillo, más el de Daniel Gamero, el de Hasnaat Tariq, el de Wanderson Souza y el de Carlos Gonzalo remataron al Poble Nou, cuarto por la cola.

La racha positiva en la que ha entrado el equipo de la Fundació se consolidará si consigue seguir con el buen juego en la jornada 11 donde se desplazará al Municipal Andrade de Sant Martí, para mediarse al segundo clasificado, el Sant Martí-Contal, el próximo 21 de diciembre desde las 8:45 horas.