-L’empat de l’Infantil / Aleví Femení de la Fundació davant rival directe com és el Martorelles un punt molt important per a les entrenades per Miguel de Miguel i Miriam Gómez.

Tot i trobar-se amb un marcador a favor de 0-4, les jugadores locals van aconseguir empatar el partit neutralitzant el doblet de Sara Aljaro i els gols d’Alba Romero i de Cristina Aponte.

Després d’aquest segon partit consecutiu on s’aconsegueix sumar, la visita del cuer, el Santa Susanna, al Nou Municipal de Santa Coloma podria donar més confiança a les joves jugadores d’extreure un altre resultat positiu i de bon joc. Serà en la jornada 11, el proper 22 de desembre des de les 11 del matí.

– El empate del Infantil/Alevín Femenino de la Fundació ante rival directo como es el Martorelles un punto muy importante para las entrenadas por Miguel de Miguel y Miriam Gómez.

A pesar de encontrarse con un marcador a favor de 0-4, las jugadoras locales lograron empatar el encuentro neutralizando el doblete de Sara Aljaro y los goles de Alba Romero y de Cristina Aponte.

Tras este segundo encuentro consecutivo donde se logra sumar, la visita del colista, el Santa Susanna, al Nou Municipal de Santa Coloma podría dar mayor confianza a las jóvenes jugadoras de extraer otro resultado positivo y de buen juego. Será en la jornada 11, el próximo 22 de diciembre desde las 11 de la mañana.

Por admin