L’Infantil-Aleví va perdre el derbi contra l’Arrabal

Les noies de l’Infantil-Aleví es van enfrontar a casa al campió de lliga, el CD Arrabal-Calaf de Gramenet. Gran partit que va acabar en derrota per 1-4.

Primers deu minuts de joc frenètics, amb atacs constants i tres gols. Les campiones de lliga es van avançar al marcador, immediatament Sara Aljaro marcava l’empat però tres minuts després arribava l’1-2. Molt bon partit dels dos equips que van fer que fos un interessant i bonic derbi femení.

La Grama va plantar cara al millor equip de la categoria però dos errors puntuals van acabar condemnant a una derrota per un resultat més gran. Ara ja toca preparar-se per a l’últim partit de la temporada.

Infantil-Aleví 1516

Las chicas del Infantil-Alevín se enfrentaron en casa al campeón de liga, el CD Arrabal-Calaf de Gramenet. Partidazo que acabó en derrota por 1-4.
Primeros diez minutos de juego freneticos, con ataques constantes y tres goles. Las campeonas de liga se adelantaron en el marcador, inmediatamente Sara Aljaro marcaba el empate pero tres minutos después llegaba el 1-2. Muy buen partido de los dos equipos que hicieron que fuera un interesante y bonito derbi femenino.
La Grama plantó cara al mejor equipo de la categoría pero dos errores puntuales acabaron condenando a una derrota por un resultado más grande. Ahora ya toca prepararse para el último partido de la temporada.