El Juvenil-Cadet va jugar un amistós contra el Pallejà

Bon partit de les femenines, que van sortir amb gran actitud dins el camp i amb un gran esforç durant els 15 primers minuts. Quan va arribar el primer gol del rival, van baixar el ritme i el seu estat d’ànim, sens dubte el principal problema de l’equip ja que arran del gol en canviar la seva actitud acaben marxant al descans amb 4-0.

Però aquesta vegada, va funcionar l’antídot a la mitjapart, i l’equip va demostrar que sap aixecar el cap, sap posar-li difícil el partit a les rivals i no només van aconseguir evitar l’atac rival durant la segona part, sinó que van intentar construir jugades i circular la pilota d’un costat a un altre.

Cal felicitar l’equip per què a poc a poc s’estan acabant de formar com a equip i preparant-se per donar el millor d’elles l’any que ve en l’amateur femení. Hi ha molta feina per davant i per corregir de cara a l’any que ve, però amb actitud, esforç i companyonia, aconseguiran ser un referent del futbol femení.

Juvenil A 1516

Buen partido de las femeninas, que salieron con gran actitud dentro del campo y con un gran esfuerzo durante los 15 primeros minutos. Cuando llegó el primer gol del rival, bajaron el ritmo y su estado de ánimo, sin duda el principal problema del equipo ya que a raíz del gol al cambiar su actitud acaban marchando al descanso con 4-0.

Pero esta vez, funcionó el antídoto en la mediaparte, y el equipo demostró que sabe levantar la cabeza, sabe ponerle difícil el partido a las rivales y no sólo consiguieron evitar el ataque rival durante la segunda parte, sino que intentaron construir jugadas y circular el balón de un lado a otro.

Hay que felicitar al equipo porqué poco a poco se están acabando de formar como equipo y preparándose para dar lo mejor de ellas el próximo año en el amateur femenino. Hay mucho trabajo por delante y por corregir de cara al próximo año, pero con actitud, esfuerzo y compañerismo, conseguirán ser un referente del fútbol femenino.