L’Infantil-Aleví va caure al Municipal de la Grama

L’Infantil-Aleví va caure derrotat per 3-5 davant el CE Llerona B.

Bon primer quart on les nostres noies van demostrar un gran futbol, circulant perfectament la pilota i dominant fins al punt d’arribar a anar 3-1. Però el rival va canviar de tàctica passant a fer marcatge individual, a més van treure dues jugadores d’últim any fortes i corpulentes per guanyar força en el mig camp i a la zona d’atac.

Dos gols en fora de joc donaven la volta al marcador (3-4). El protagonista del partit va ser l’àrbitre que va deixar jugar amb petos a Llerona però no va deixar jugar amb pantalons llargs a Maria.

infal

El Infantil-Alevín cayó derrotado por 3-5 ante el CE Llerona B.

Buen primer cuarto donde nuestras chicas demostraron un gran fútbol, circulando perfectamente el balón y dominando hasta el punto de llegar a ir 3-1. Pero el rival cambió de táctica pasando hacer marcaje individual, además sacaron dos jugadoras de último año fuertes y corpulentas para ganar fuerza en el medio campo y la zona de ataque.

Dos goles en fuera de juego daban la vuelta al marcador (3-4). El protagonista del partido fue el árbitro que dejó jugar con petos al Llerona pero no dejó jugar con pantalón largo a María.