L’Infantil-Aleví no va poder amb el Cabrera

El diumenge al matí al Nou Municipal les mitjanes de la secció femenina van caure derrotades 1-3 davant l’UE Cabrera.

Tot i jugar més la pilota que les rivals, no va ser suficient per aconseguir els tres punts. Al final del primer quart el Cabrera aconseguia posar-se amb 0-2 al marcador gràcies a un joc molt directe. Les colomenques van dominar i van tenir múltiples ocasions en el segon quart aconseguint retallar distàncies amb gol d’Eva Del Pilar.

Al final, la Fundació va haver de arriscar canviant l’estratègia ofensiva per intentar donar-li la volta al marcador però al final arribaria el 1-3 del rival.

Infantil-Aleví 1516

El domingo por la mañana en el Nou Municipal las medianas de la sección femenina cayeron derrotadas 1-3 ante la UE Cabrera.

A pesar de jugar mas el balón que las rivales, no fue suficiente para conseguir los tres puntos. Al final del primer cuarto el Cabrera conseguía ponerse con 0-2 en el marcador gracias a un juego muy directo. Las colomenses dominaron y tuvieron múltiples ocasiones en el segundo cuarto consiguiendo recortar distancias con gol de Eva Del Pilar.

Al final, la Fundació tuvo que arriesgar cambiando la estrategia ofensiva para intentar darle la vuelta al marcador pero al final llegaría el 1-3 del rival.