L’Aleví-Benjamí va guanyar a l’Estadi Torras i Bages

Gran partit de nostres petites en un camp molt gran i victòria de la FE Grama per 1-4 davant l’OAR Vic.

Ja en el minut 0, Monica va tenir el 0-1 en una jugada assajada de servei inicial, però la portera rival va aconseguir aturar el seu xut. Tot i així, en la següent jugada, després d’un centre de Tatiana de córner al segon pal, rematava de cap Monica, aconseguint el 0-1. Després de diversos contraatacs va arribar el gol, 0-2, de Tatiana. Tot seguit, gràcies a una altra contra generada per Carla i Tatiana arribava 0-3 amb un canvi de joc que rematava Laura al fons de la xarxa.

Durant el partit Monica va realitzar un marcatge espectacular al seu mig centre, aconseguint neutralitzar els seus atacs i sense deixar crear jugades. Igual que la defensa, Marta, Yaiza Ibañez i Yaiza López, encara que aquesta última no ha jugat en la seva posició habitual, però ha estat de 10, sense deixar passar cap rival per la seva banda.

El 1-3 va ser en pròpia porta després d’una centrada de córner on la pilota acabava rebotant en una de les nostres noies, colant-se dins de la porteria colomenca. Al tercer quart, Laura i Gisela van bloquejar el mig camp del Vic, i després d’un xut creuat Tatiana aconseguia el 1-4. Bon resultat de les nostres noies que aconseguiran pujar al segon lloc quan la Federació els sumi els tres punts del partit anterior.

Aleví-Benjamí 1516

Gran partido de muestras pequeñas en un campo muy grande y victoria de la FE Grama por 1-4 ante la OAR Vic.

Ya en el minuto 0, Monica tuvo el 0-1 en una jugada ensayada de saque inicial, pero la portera rival consiguió parar su chute. Aun así, en la siguiente jugada, tras un centro de Tatiana de córner al segundo palo, remataba de cabeza Monica, consiguiendo el 0-1. Luego, tras varios contraataques llegó el gol 0-2, de Tatiana. Acto seguido, gracias a otra contra generada por Carla y Tatiana llegaba 0-3 con un cambio de juego que remataba Laura al fondo de la red.

Durante el partido Monica realizó un marcaje espectacular a su medio centro, consiguiendo neutralizar sus ataques y sin dejar crear jugadas. Al igual que la defensa, Marta, Yaiza Ibañez y Yaiza López, aunque ésta última no ha jugado en su posición habitual, pero ha estado de 10, sin dejar pasar ninguna rival por su banda.

El 1-3 fue en propia puerta tras un centro de córner donde el balón acababa rebotando en una de nuestras chicas, colándose dentro de la portería colomenses. En el tercer cuarto, Laura y Gisela bloquearon el medio campo del Vic, y tras un chute cruzado Tatiana conseguía el 1-4. Buen resultado de nuestras chicas que conseguirán subir al segundo puesto cuando la Federación les sume los tres puntos del partido anterior.