L’Infantil A- Sabadell, Infantil B-Poble Nou i Infantil C- Sant Martí a la jornada 10

L’Infantil A de la FEG és desplaçarà a la jornada la 10 a Sabadell per enfrontar el 14 de desembre  (Cinquè Classificat i al grup de dalt) des de les 14.30 hores.

L’Infantil B de la FEG, desprès de la jornada suspesa contra l’Àguila de Badalona, rebrà a la jornada 10 al Poble Nou al Nou Municipal de Santa Coloma el dia 14 de desembre a les 12:15 hores del migdia.

InfantilB_FEG

InfantilB_FEG

L’Infantil C de la FEG desprès de la seva quarta victòria consecutiva davant Collblanc voldran marxar per puntuar el dia 15 de desembre al Municipal Andrade Sant Martí per jugar a les 16:30 hores. Aixó serà a la jornada 10 contra el Sant Martí – Comtal, dotze Classificat.  

InfantC_FEG

InfantC_FEG

– El Infantil A de la FEG se desplazará a la jornada la 10 a Sabadell para enfrentarse el 14 de diciembre (Quinto Clasificado y al grupo de arriba) desde las 14.30 horas.

– El Infantil B de la FEG, después de la jornada suspendida contra el Águila de Badalona, recibirá en la jornada 10 en Pueblo Nuevo en el Nou Municipal de Santa Coloma el día 14 de diciembre a las 12:15 horas del mediodía.

– El Infantil C de la FEG tras su cuarta victoria consecutiva ante Collblanc querrán marchar para puntuar el día 15 de diciembre en el Municipal Andrade Martí para jugar a las 16:30 horas. Esto será en la jornada 10 contra el Martí- Condal, doce Clasificado.