L’Aleví A-Mercantil, Aleví B contra el líder, Mataró, Aleví C-Cinc Copes i Aleví D contra el líder, el Brafa

-Tercera derrota consecutiva de l’Aleví A de la FEG que els situa a la plaça 12 però que contra el Mercantil, que està tres llocs per sota, podran sumar en positiu el 14 de desembre des de les 10:30 hores al Poliesportiu Arrahona – Merinals.

-L’Aleví B de la FEG jugarà a la jornada 10 contra el líder ( a 9 punts ), l’Escola Futbol Mataró, el 15 de desembre des de les 14 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

AlevinB_FEG

AlevinB_FEG

– L‘Aleví C de la FEG disputarà la desena jornada i els de Santa Coloma viatjaran al Municipal del Clot de la Mel davant el Cinc Copes, que està a només tres punts. La trobada es podrà veure el 14 de desembre des de les 15:30 hores.

-L’Aleví D de la FEG estan situats a la tercera plaça, empatats a punts amb el Catalonia, i a només dos partits del líder, l’Escola Brafa, que serà el rival a batre el proper 14 de desembre des de les 11:30 hores.

AlevinDFEG

AlevinDFEG

-Tercera derrota consecutiva del Alevín A de la FEG que los sitúa en la plaza 12 pero que contra el Mercantil, que está tres puestos por debajo, podrán sumar en positivo el 14 de diciembre desde las 10:30 horas en el Polideportivo Arrahona – Merinals.

-El Aleví B de la FEG jugará en la jornada 10 contra el líder (9 puntos), la Escuela Fútbol Mataró, el 15 de diciembre desde las 14 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.

– El Alevín C de la FEG disputará la décima jornada y los de Santa Coloma viajarán el Municipal del Clot de la Mel ante el Cinco Copas, que está a sólo tres puntos. El encuentro se podrá ver el 14 de diciembre desde las 15:30 horas.

-El Aleví D de la FEG están situados en la tercera plaza, empatados a puntos con el Catalonia, ya sólo dos partidos del líder, la Escuela Brafa será el rival a batir el próximo 14 de diciembre desde las 11: 30 horas.