El Divisió d’Honor de l’Espanyol li remunta dos gols a la Grama amb una segona part molt més intensa per part dels pericos. (Foto: Joan Villagrasa)

-DBC- Es presentava Juanma Pons a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb les baixes d’Óscar i d’Adil però amb una amplia plantilla per competir contra un equip jove  i de qualitat. L’onze inicial del  matx va ser el conformat per: Guiseris, Michel, Juan Carlos, Lucas, Peña, Roger, Machuca, Yeray, Ángel, Montalbán i Franco.

El partit començava bé pels interessos colomencs. La primera jugada on els nostres trepitjaven camp contrari es va saldar amb una falta sobre Montalbán en zona dreta d’atac. L’encarregat de posar la pilota en moviment va ser Roger García qui, amb un llançament enverinat, va anotar el primer gol del partit al minut 3.

Inicialment va semblar que Lucas pentinava l’esfèric i anotava el gol però la  sinceritat del jove central  dient que ell no l’havia tocat ens deixava clar que l’anotador era Roger.

Acte seguit, als 4 minuts, la superioritat inicial de la Grama tornava a veure’s amb un atac prometedor d’Angel  a qui la pilota li va marxar massa llarga.

Responien els nois de Luís Blanco en la jugada següent encara que la pilota va marxar per sobre de la porteria de la Grama.

Més seriosa va ser la ocasió dels juvenils de l’Espanyol al quart d’hora de joc. Un fort llançament des de la frontal va obligar a Guiseris a una estirada d’aquelles de foto perfecta. S’intensificaven els atacs pericos. Cada vegada trepitjaven més frontal d’àrea colomenca i Guiseris va tornar a atrapar la pilota després d’un altre xut als 27 minuts.

Si la Grama està al nivell òptim, Pons ha aconseguit equilibrar bastant la parcel·la defensiva i ofensiva. Així, mentre els nois de l’Espanyol buscaven l’empat, a la mitja hora de joc, un corner per la Grama va significar el segon gol del partit.

Roger va posar una pilota picadeta, el porter va dubtar en la seva sortida, Yeray va cabotejar al travesser, la defensa no la va poder allunyar i Montalbán, amb valentia, va ficar el cap per anotar el 0-2 (30’).

Lluny de conformar-se, la Grama va intentar mantenir el ritme d’atac i en una bona falta penjada des de la dreta, Juan Carlos Oliver va tenir a les seves botes el tercer. El seu xut, amb intenció va ser repel·lit pel porter de l’Espanyol.

I malauradament, després d’aquesta ocasió, el guió del partit va començar a canviar. A la següent jugada, als 34 minuts, una contra del espanyolistes i una  pilota filtrada a l’esquena dels centrals va suposar l’1-2 al marcador obra de Roca.

El gol dels locals implicava perill per l’avantatge que la Grama havia aconseguit durant la primera part i els nois de Pons van voler mantenir la diferència abans del descans amb dos atacs prometedors. El primer va ser obra de Yeray, amb un potent xut des de la frontal al minut 40 i el segon una falta llunyana que Franco va enviar molt per sobre del travesser als 43 minuts. Finalment, el col·legiat va assenyalar el camí de vestidors amb victòria mínima de la Grama.

La segona part, havia de mostrar-nos un partit molt diferent i estrany. La Grama no va jugar malament i els nostres van deixar-se la pell sobre el terreny de joc però la combinació de canvis i el no sentenciar el matx van anar minvant les energies dels homes de Pons i donant ales als nois de l’Espanyol.

Fins al minut 60, els nostres van mantenir el tipus. Michel amb una centrada perillosa que no troba rematador (47’), Cavalcada d’Ángel que no va poder resoldre (52’), pujada amb pilota controlada de Juan Carlos que va ser blocat a la frontal (55’) i la més clara una centrada per banda dreta que es va passejar per la frontal de la petita i Àngel no va poder donar-li l’empenta cap a la xarxa (60’).

Tot i que Colchero va fer dos intervencions de mèrit en els minuts inicials de la segona meitat, els nois de Blanco van demostrar tenir pólvora. Ells no van fallar les seves i en un córner on les marques colomenques havien quedat venudes, Miranda va anotar el 2-2 (60’).

Definitivament s’ho creien o la Grama havia aconseguit que el rival pogués creure en la remuntada i així va ser.

Als 62 minuts es passejava una pilota per l’àrea petita de Colchero sense que ningú la toqués. Als 65 minuts un córner tornava a deixar-nos una jugada idèntica sense rematadors. I als 67 minuts Colchero fa una bona aturada en una sortida evitant el tercer gol del espanyolistes.

La Grama va voler reaccionar amb una ruleta de Peris al mig del camp i una passada molt intel·ligent cap a Franco. El dorsal 11 de la Grama va fer gala de potencia i força per desfer-se dels defensors i deixar-los enrere però després de la cavalcada, el seu xut el va desviar el porter.

En lloc de posar-nos per davant, va passar a la inversa. Els juvenils de l’Espanyol van aprofitar la indecisió de la defensa de la Grama. Grau va recollir una centrada per dreta a la frontal de la  petita i va ajustar la piloteta al pal dret de Colchero per anotar el 3-2 als 74 minuts de joc.

Aquest gol va fer mal!! Tombava per terra tot el que els nostres havien fet durant tants minuts però la Grama sempre té coratge per la reacció. Ho va intentar Peris amb una falta a la frontal que es va estavellar contra la barrera (76’) i la va tenir Hernando amb una combinació perfecta dels nostres a dins de l’àrea que va refusar la defensa in extremis (78’).

Però finalment la sentència va arribar als 82 minuts. De nou una jugada fins a la línia de fons va acabar amb una centrada perquè Giner anotés el 4-2 a plaer.

Res més va poder fer la Grama per maquillar el resultat. 4-2 final i derrota que ha de servir per aprendre de les errades i fer a l’equip més fort de cara a l’inici de temporada a Tercera Divisió.

El proper diumenge 4 d’octubre, a les 19h, tenim el següent test. Aquesta vegada serà a casa, contra el C.F. MONTANYESA.


Parada de Guiseris (Foto: Sergi García)

El División de Honor del Español le remonta dos goles a la Grama con una segunda parte mucho más intensa por parte de los pericos.


-DBC- Se presentaba Juanma Pons en la Ciudad Deportiva Dani Jarque con las bajas de Óscar y de Adil pero con una amplia plantilla para competir contra un equipo joven y de calidad. El once inicial del encuentro fue el conformado por: Guiseris, Michel, Juan Carlos, Lucas, Peña, Roger, Machuca, Yeray, Ángel, Montalbán y Franco.


El partido comenzaba bien para los intereses colomenses. La primera jugada donde los nuestros pisaban campo contrario se saldó con una falta sobre Montalbán en zona derecha de ataque. El encargado de poner el balón en movimiento fue Roger García quien, con un lanzamiento envenenado, anotó el primer gol del partido en el minuto 3.
Inicialmente pareció que Lucas peinaba el esférico y anotaba el gol pero la sinceridad del joven central diciendo que él no la había tocado nos dejaba claro que el anotador era Roger.

Acto seguido, a los 4 minutos, la superioridad inicial de la Grama volvía a verse con un ataque prometedor de Angel a quien el balón se le marchó demasiado largo.
Respondían los chicos de Luis Blanco en la jugada siguiente aunque el disparo se fue por encima de la portería de la Grama.


Más seria fue la ocasión de los juveniles del Espanyol al cuarto de hora de juego. Un fuerte lanzamiento desde la frontal obligó a Guiseris a una estirada de aquellas de foto perfecta. Se intensificaban los ataques pericos. Cada vez pisaban más frontal de área colomense y Guiseris volvió a atrapar el balón tras otro disparo a los 27 minutos.

Si la Grama está al nivel óptimo, Pons ha conseguido equilibrar bastante la parcela defensiva y ofensiva. Así, mientras los chicos del Español buscaban el empate, a la media hora de juego, un corner para la Grama significó el segundo gol del partido.
Roger puso un balón picadito, el portero dudó en su salida, Yeray cabeceó al larguero, la defensa no pudo alejar y Montalbán, con valentía, metió la cabeza para anotar el 0-2 (30 ‘).

Lejos de conformarse, la Grama intentó mantener el ritmo de ataque y en una buena falta colgada desde la derecha, Juan Carlos Oliver tuvo en sus botas el tercero. Su disparo, con intención fue repelido por el portero del Espanyol.
Y desgraciadamente, después de esta ocasión, el guión del partido comenzó a cambiar. En la siguiente jugada, a los 34 minutos, una contra de los españolistas y una pelota filtrada a la espalda de los centrales supuso el 1-2 en el marcador obra de Roca.

El gol de los locales implicaba peligro para la ventaja que la Grama había conseguido durante la primera parte y los chicos de Pons quisieron mantener la diferencia antes del descanso con dos ataques prometedores. El primero fue obra de Yeray, con un potente disparo desde la frontal en el minuto 40 y el segundo una falta lejana que Franco envió muy por encima del travesaño a los 43 minutos. Finalmente, el colegiado señaló el camino de vestuarios con victoria mínima de la Grama.

La segunda parte tenía que mostrarnos un partido muy diferente y extraño. La Grama no jugó mal y los nuestros se dejaron la piel sobre el terreno de juego pero la combinación de cambios y el no sentenciar el encuentro fueron menguando las energías de los hombres de Pons y dando alas a los chicos del Español.

Hasta el minuto 60, los nuestros mantuvieron el tipo. Michel con un centro peligroso que no encuentra rematador (47 ‘), Cabalgada de Ángel que no pudo resolver (52’), subida con balón controlado de Juan Carlos que fue bloqueado en la frontal (55 ‘) y la más clara un centro por banda derecha que se paseó por la frontal de la pequeña y Ángel no pudo darle el empuje hacia la red (60 ‘).

Aunque Colchero hizo dos intervenciones de mérito en los minutos iniciales de la segunda mitad, los chicos de Blanco demostraron tener pólvora. Ellos no fallaron las suyas y en un córner donde las marcas colomenses habían quedado vendidas, Miranda anotó el 2-2 (60 ‘).
Definitivamente lo creían o la Grama había conseguido que el rival pudiera creer en la remontada y así fue.

A los 62 minutos se paseaba un balón por el área pequeña de Colchero sin que nadie la tocara. A los 65 minutos un córner volvía a dejarnos una jugada idéntica sin rematadores. Y a los 67 minutos Colchero hace una buena parada en una salida evitando el tercer gol del españolista.


La Grama quiso reaccionar con una ruleta de Peris en medio del campo y un pase muy inteligente hacia Franco. El dorsal 11 de la Grama hizo gala de potencia y fuerza para deshacerse de los defensores y dejarlos atrás pero tras la carrera, su disparo lo desvió el portero.

En lugar de ponernos por delante, pasó a la inversa. Los juveniles del Espanyol aprovecharon la indecisión de la defensa de la Grama. Grau recogió un centro por derecha en la frontal de la pequeña y ajustó la pelotita al poste derecho de Colchero para anotar el 3-2 a los 74 minutos de juego.

Este gol hizo daño. Tumbaba por tierra todo lo que los nuestros habían hecho durante tantos minutos, pero la Grama siempre tiene coraje para la reacción. Lo intentó Peris con una falta en la frontal que se estrelló contra la barrera (76 ‘) y la tuvo Hernando con una combinación perfecta de los nuestros dentro del área que despejó la defensa in extremis (78’).
Pero finalmente la sentencia llegó a los 82 minutos. De nuevo una jugada hasta la línea de fondo acabó con un centro para que Giner anotara el 4-2 a placer.

Nada más pudo hacer la Grama para maquillar el resultado. 4-2 final y derrota que debe servir para aprender de los errores y hacer al equipo más fuerte de cara al inicio de temporada en Tercera.
El próximo domingo 4 de octubre, a las 19h, tenemos el siguiente test. Esta vez será en casa, contra el C.F. Montañesa.

Por admin