Partit molt competit i jugat de tu a tu del juvenil A contra el Girona B. Va començar el partit amb domini del Girona i amb molt de respecte de la Grama, tot i que això va durar 10 minuts, el temps que va trigar la Grama en donar-se compte que està al mateix nivell que el contrari.

Amb una pressió molt alta dificultava la sortida de pilota del Girona, que es veia obligat a llançar en llarg. El Girona intentava donar-li molta amplitud al joc però la basculació ràpida de la Grama evitava les incursions per la banda. A la meitat de la primera part la Grama ja havia equilibrat la possessió de pilota i havia tingut alguna ocasió per inaugurar el marcador.

El Girona tenia alguna arribada a l’àrea però sense claredat, gràcies al bon joc defensiu de l’equip. La Grama va tenir una bona ocasió amb una incursió per banda de Vicenç que va disparar massa creuat. La primera part va terminar amb una molt bona actitud dels dos equips en totes les disputes però sense ocasions clares. La segona part va ser una altra història.

La Grama va agafar el timó del partit i no el va deixar anar en cap moment, creant perill per les bandes contínuament. Seguia pressionant la sortida de pilota del Girona, i el conjunt gironí no aconseguia apropar-se a l’àrea i només va ser en un córner a on van aconseguir marcar l’únic gol del partit.

La Grama va augmentar el seu domini i seguia arribant amb claredat, tenint diverses ocasions clares que no aconseguien materialitzar. La Grama ho va intentar fins a l’últim segon però el desgast del principi de temporada va passar factura. Només queda felicitar als jugadors pel seu esforç i actitud. Amb aquest treball només podem esperar el millor.

Partido muy competido y jugado de tú a tú del juvenil A contra el Girona B. Empezó el partido con dominio del Girona y con mucho respeto de la Grama, aunque eso duró 10 minutos, el tiempo que tardó la Grama en darse cuenta que está al mismo nivel que el contrario.

Con una presión muy alta dificultaba la salida de balón del Girona, que se veía obligado a lanzar en largo. El Girona intentaba darle mucha amplitud al juego pero la basculación rápida de la Grama evitaba las incursiones por la banda.

A mitad de la primera parte la Grama ya había equilibrado la posesión de balón y había tenido alguna ocasión de inaugurar el marcador. El Girona tenía alguna llegada al área pero sin claridad gracias al buen trabajo defensivo del equipo. La Grama tuvo una buena ocasión con una incursión por banda de Vicenç que disparó demasiado cruzado. La primera parte acabó con una muy buena actitud de los dos equipos en todas las disputas pero sin ocasiones claras. La segunda parte fue otra historia.

La Grama cogió el mando del partido y no lo soltó en ningún momento, creando peligro por las bandas continuamente. Seguía presionando la salida del balón el Girona, y el conjunto gerundense pocas veces encontraba salidas limpias. Las ocasiones más claras eran por parte de la Grama. El Girona no conseguía acercarse al área y sólo fue en un córner donde consiguió materializar.

La Grama lo intentó hasta el último segundo pero el cansancio del principio de temporada pasó factura. Sólo queda felicitar a los jugadores por su esfuerzo y actitud. Con este trabajo sólo podemos esperar lo mejor.

Por admin