Benjamí “B” 2 – Sant Andreu 1
El cap de setmana passat els nostres petits del Benjamí “B” jugaven el seu primer partit de lliga després del nadal en el qual sempre costa tornar després de la “aturada”. Per això el partit dels nostres va ser intens i dur on un Sant Andreu ben posicionat i defensiu no va deixar jugar a la Grama.
El rival sense crear clares ocasions, ben posicionat no deixava jugar còmodament als nostres de la Fundació. En una falta des de mig camp va arribar el gol visitant en aprofitar un rebutgi. Això va fer que es tancaran més i que costés trobar espais, però per sort i amb treball també, abans d’acabar la segona habitació s’aconseguia igualar d’una gran jugada de God Victori.
En el tercer i en l’últim quart la Grama va buscar el gol de la victòria i va arribar d’un clar penal. Fins al final es va sofrir una mica però el resultat ja no es va moure.
Cal continuar treballant per a ser més regulars. La setmana que ve derbi contra l’imperi en ca zam 1.


Benjamí “B” 2 – Sant Andreu 1
El fin de semana pasado nuestros pequeños del Benjamín “B” jugaban su primer partido de liga después de las navidades en el que siempre cuesta volver después del “parón”. Por eso el partido de los nuestros fue intenso y duro donde un Sant Andreu bien posicionado y defensivo no dejó jugar a la Grama.
El rival sin crear claras ocasiones, bien posicionado no dejaba jugar cómodamente a los nuestros de la Fundación. En una falta desde medio campo llegó el gol visitante al aprovechar un rechace. Esto hizo que se cerrarán más y que costase encontrar espacios, pero por suerte y con trabajo también, antes de acabar el segundo cuarto se conseguía igualar de una gran jugada de God Victori.
En el tercer y en el último cuarto la Grama buscó el gol de la victoria y llegó de un claro penalti. Hasta el final se sufrió un poco pero el resultado ya no se movió.
Hay que seguir trabajando para ser más regulares. La semana que viene derbi contra el imperio en can zam 1.

Por admin