Les victòries dels Benjamins després del Nadal.

Tecnofutbol 2 – Benjamí “C” 3

La setmana passada es va jugar un partit molt sòlid en línies generals.

En el primer quart, el partit va estar molt disputat, amb ocasions per a tots dos equips. No obstant això, el Tecnofutbol es va avançar amb un tret des de la frontal de l’àrea que va sorprendre el porter de la Grama donant-se l’1 a 0.

En la segona habitació, els de la grama van aconseguir anul·lar al seu migcampista, encarregat de dirigir totes les jugades d’atac de l’equip rival. D’aquesta forma, i amb una pressió alta que va brindar les nostres clares ocasions de gol, va arribar l’empat en un rebutgi del porter rival. Va arribar així l’1 a 1. Més tard, un molt bon llançament de falta de Yago ens donaria avantatge en el marcador amb l’1 a 2.

En la tercera habitació, els de la Grama tenien un bon joc col·lectiu, girant d’un costat a un altre, amb moltes arribades per banda i centres laterals. En un dels trets, el porter va rebutjar la pilota i Sebas es va tornar a aprofitar, marcant l’1 a 3.

En l’últim quart, els rivals van ser a l’atac i van marcar ràpidament el 2-3. No obstant això, la solidesa defensiva de l’equip i les parades de Cristian, van permetre als nostres treure els tres punts.


Tecnofutbol 2 – Benjamín “C” 3

La semana pasada se jugó un partido muy sólido en líneas generales. 

En el primer cuarto, el partido estuvo muy disputado, con ocasiones para ambos equipos. Sin embargo, el Tecnofutbol se adelantó con un disparo desde la frontal del área que sorprendió al portero de la Grama dándose el 1 a 0. 

En el segundo cuarto, los de la grama lograron anular a su mediocentro, encargado de dirigir todas las jugadas de ataque del equipo rival. De esta forma, y con una presión alta que brindó a los nuestros claras ocasiones de gol, llegó el empate en un rechace del portero rival. Llegó así el 1 a 1. Más tarde, un muy buen lanzamiento de falta de Yago nos daría ventaja en el marcador con el 1 a 2. 

En el tercer cuarto, los de la Grama tenían un buen juego colectivo, girando de un lado a otro, con muchas llegadas por banda y centros laterales. En uno de los disparos, el portero rechazó el balón y Sebas se volvió a aprovechar, marcando el 1 a 3. 

En el último cuarto, los rivales fueron al ataque y marcaron rápidamente el 2-3. No obstante, la solidez defensiva del equipo y las paradas de Cristian, permitieron a los nuestros sacar los tres puntos.