Les nostres noies com cada setmana, surten victorioses dels seus partits: tant Juvenil “A” com el “B”.

D’una banda el “A” fora de casa contra el Sant Andreu, correctes en fase ofensiva i amb les línies ben situades, van començar a venir els gols. Malgrat tenir una segona part amb les fases defensives una mica més desordenades. En aquesta segona part es va canviar el sistema i acaben de ficar els gols que donen la victòria. Toca continuar treballant setmana rere setmana per a poder ser millors.

D’altra banda el Juvenil “B” va ficar 14 gols a casa, un partit dominat de principi a fi i amb una actitud brillant de les nostres noies: amb bona circulació de la pilota, treball en equip i efectivitat a porta. A seguir així i arribareu molt lluny noies!


Nuestras chicas como cada semana, salen victoriosas de sus partidos: tanto Juvenil “A” como el “B”.

Por una parte el “A” fuera de casa contra el Sant Andreu, correctas en fase ofensiva y con las líneas bien situadas, empezaron a venir los goles. A pesar de tener una segunda parte con las fases defensivas algo más desordenadas. En esta segunda parte se cambió el sistema y acaban de meter los goles que dan la victoria. Toca seguir trabajando semana tras semana para poder ser mejores.

Por otra parte el Juvenil “B” metió 14 goles en casa, un partido dominado de principio a fin y con una actitud brillante de nuestras chicas: con buena circulación del balón, trabajo en equipo y efectividad a puerta. ¡A seguir así y llegaréis muy lejos chicas!