Aleví “A” 2 – Horta 0

Els nostres “nens” de l’Aleví “A” van jugar un partit a casa bastant controlat, d’inici fins a final. L’equip bé en transició ofensiva, a pesar que va faltar una mica més de profunditat i d’atreviment en atac per a jugar 1 vs 1 en zones molt pròximes a l’àrea del rival.

En la fase defensiva, els nostres seguien molt atents a les vigilàncies, controlant bé el joc directe del rival i fenòmens en els replegaments durant les transicions dels contraris.

Petits, ho heu fet genial, a seguir així!


Alevín “A” 2 – Horta 0

Nuestros “peques” del Alevín “A” jugaron un partido en casa bastante controlado, de inicio hasta final. El equipo bien en transición ofensiva, a pesar de que faltó un poco más de profundidad y de atrevimiento en ataque para jugar 1 vs 1 en zonas muy cercanas al área del rival.

En la fase defensiva, los nuestros seguían muy atentos a las vigilancias, controlando bien el juego directo del rival y fenómenos en los repliegues durante las transiciones de los contrarios.

Pequeños, lo habéis hecho genial, ¡a seguir así!


Espanyol 12 – Aleví ”C” 3

Un partit en el qual malgrat generar un bon joc per part de la Grama, el rival és superior i en el moment que els nostres desconnecten, comencen a encaixar-se els gols contraris.
Es continuen veient coses positives i es treballarà fins al final per a treure l’equip endavant.


Espanyol 12 – Alevín ”C” 3

Un partido en el que pese a generar un buen juego por parte de la Grama, el rival es superior y en el momento que los nuestros desconectan, empiezan a encajarse los goles contrarios.

Se siguen viendo cosas positivas y se trabajará hasta el final para sacar el equipo adelante.


Alevín “D” 10 – Racing Vallbona 5

El millor partit fins ara per als nostres Alevins del “D”, un partit en el qual malgrat enfrontar-se als segons de lliga es va poder dominar.

Els errors van ser dos gols en sortida de pilota, els dos últims anaven 10 a 3 i en els últims finals es va baixar d’intensitat. Malgrat això, bona feina de l’equip!


Alevín “D” 10 – Racing Vallbona 5

El mejor partido hasta ahora para nuestros Alevines del “D”, un partido en el que a pesar de enfrentarse a los segundos de liga se pudo dominar. 

Los errores fueron dos goles en salida de balón, los dos últimos iban 10 a 3 y en los últimos finales se bajó de intensidad. A pesar de ello, ¡buen trabajo del equipo!


Aleví “F” 12 –  Apa Poble sec 1

Partit plàcid per als de la Grama que de principi a fi van ser molt superiors, amb bones jugades col·lectives i una genial actitud en tot moment. Un únic error de concentració en el gol encaixat, malgrat això el Poble Sec no va generar perill.


Alevín “F” 12 –  Apa Poble sec 1

Partido plácido para los de la Grama que de principio a fin fueron muy superiores, con buenas jugadas colectivas y una genial actitud en todo momento. Un único error de concentración en el gol encajado, a pesar de ello el Poble Sec no generó peligro.


Bufalà 1 – Alevin “G” 2 

Partit molt intens en un camp amb dimensions molt reduïdes i davant un rival superior físicament.

En la primera part, els nostres van tenir el control de la pilota, intentant generar espais a l’esquena dels laterals. Malgrat tenir algunes ocasions, no es van poder materialitzar. En el segon quart, l’equip contrari va començar a pressionar en la sortida de pilota, la qual cosa va fer més costós donar fluïdesa a la pilota.

En el tercer i últim quart, la Grama atenta en defenses i generant situacions de superioritat acaba marcant el segon gol en l’últim minut que dona la victòria.

Partit molt emocionant i contents amb la victòria 💪🏼


Bufalá 1 – Alevin “G” 2 

Partido muy intenso en un campo con dimensiones muy reducidas y ante un rival superior físicamente. 

En la primera parte, los nuestros tuvieron el control del balón, intentando generar espacios a la espalda de los laterales. A pesar de tener algunas ocasiones, no se pudieron materializar. En el segundo cuarto, el equipo contrario empezó a presionar en la salida de balón, lo que hizo más costoso dar fluidez al balón.

En el tercer y último cuarto, la Grama atenta en defensas y generando situaciones de superioridad acaba marcando el segundo gol en el último minuto que da la victoria.

Partido muy emocionante y contentos con la victoria 💪🏼