Les Escoles segueixen creixent

Una temporada més les nostres Escoles competeixen en la categoria Promeses de CADECA.

Les dues escoles de la Fundació Esportiva Grama van ser enquadrades en el Grup A al costat de 13 equips més. Les dues van començar la lliga amb victòries: UE Sants 2-10 FE Grama A i FE Grama B 3-0 PB Barcino.

Com que els dos equips estan junts en el mateix grup es va haver de viure un estrany partit a Les Oliveres entre les dues escoles, això passava a la Jornada 4.

El derbi davant el CF Singuerlín es va saldar amb cara i creu per a la Grama, l’Escola A va ser la primera a enfrontar-se davant ells i van ser derrotats 5-2, dues jornades després l’Escola B va derrotar 3-4 als franjiverdes.

L’Escola A dirigida per Jonathan i Alex està lluitant al cap de la lliga pel campionat, mentrestant el B dirigit per Cinthya i Nicole té opcions d’arribar a mitja taula. Al marge dels resultats els dos equips estan creixent, aprenent i divertint-se jornada a jornada, entrenament a entrenament.

En aquests mesos els nens han après a no anar tots darrere de la pilota, ara ja més o menys saben quan han d’anar i quan no, han guanyat en força en les passades sobretot en el colpeig. Són molt petits i no se’ls pot ensenyar moltes coses però sobretot disciplina dins del camp. En els primers partits els jugadors de la banqueta estaven tots escampats i no feien cas (no s’asseien) i ara quan no juguen s’asseuen calmats fins al torn que li toqui jugar. Encara milloraran una mica més defensivament però segueixen creixent pas a pas.

Una temporada más nuestras Escuelas compiten en la categoría Promesas de CADECA.

Las dos escuelas de la Fundació Esportiva Grama fueron encuadradas en el Grupo A junto a 13 equipos más. Ambas comenzaron la liga con victorias: UE Sants 2-10 FE Grama A y Grama B 3-0 PB Barcino.

Al estar los dos equipos juntos en el mismo grupo se tuvo que vivir un extraño partido en Les Oliveres entres las dos escuelas, eso ocurría en la Jornada 4.

El derbi ante el CF Singuerlín se saldó con cara y cruz para la Grama, la Escuela A fue la primera en enfrentarse ante ellos y fueron derrotados 5-2, dos jornadas después la Escuela B derrotó 3-4 a los franjiverdes.

La Escuela A dirigida por Jonathan y Alex está luchando en la cabeza de la liga por el campeonato, mientras tanto el dirigido por Cinthya y Nicole tiene opciones de llegar a media tabla. Al margen de los resultados los dos equipos están creciendo, aprendiendo y divirtiéndose jornada a jornada, entrenamiento a entrenamiento.

En estos meses los niños han aprendido a no ir todos detrás del balón, ahora ya más o menos saben cuando han de ir y cuando no, han ganado en fuerza en los pases sobretodo en el golpeo. Son muy pequeños y no se les puede enseñar muchas cosas pero sobre todo disciplina dentro del campo. En los primeros partidos los jugadores del banquillo estaban todos desperdigados y no hacían caso (no se sentaban) y ahora cuando no juegan se sientan calmados hasta el turno que le toque jugar. Todavía mejorarán un poco más defensivamente pero siguen creciendo paso a paso.