El Futsal Grama va jugar a la nit de dimecres davant el Màgic Sants (equip del Grup 2 de Divisió Honor Catalana) la 3ª Ronda de la Copa Catalunya. El partit es va jugar al Pavelló Nou amb el rival jugant de local al no disposar de pista. Partit més competit del que va reflectir el marcador final de 0-3.

La primera part va finalitzar 0-1 gràcies a un gol marcat per Amores. En l’inici de la segona part Màgic Sants va disposar de diverses ocasions clares de gol, però el porter de la Grama David Cuñado ho va parar tot. A partir d’aquí, els colomencs van prendre el control del partit.

Abel i Galvez van ampliar l’avantatge per a la Fundació. D’aquí al final, una bona defensa del porter-jugador va fer que el marcador ja no es mogués.

El Futsal Grama jugó en la noche del miércoles ante el Màgic Sants (equipo del Grupo 2 de División Honor Catalana) la 3ª Ronda de la Copa Catalunya. El partido se jugó en el Pabellón Nuevo con el rival jugando de local al no disponer de pista. Partido más competido de lo que reflejó el marcador final de 0-3.

La primera parte finalizó 0-1 gracias a un gol marcado por Amores. En el inicio de la segunda parte Màgic Sants dispuso de varias ocasiones claras de gol, pero el portero de la Grama David Cuñado lo paró todo. A partir de ahí, los colomenses tomaron el control del partido.

Abel y Galvez ampliaron la ventaja para la Fundació. De ahí al final, una buena defensa del portero-jugador hizo que el marcador ya no se moviera.

Por admin