Les Escoles B i C campiones de la Copa Cadeca

ESCB17

ESCOLA B 2-1 EE Guineueta

Espectacular partit dels colomencs que van saber defensar-se, patir i ser efectius de cara a porta. Primera meitat molt igualada, cap dels dos equips aconseguia fer mal al seu rival. El 0-0 no es mouria en els primers 20 minuts però sí en els segons. Igualtat però més presència en atac de la Guineueta que es va trobar davant amb un mur defensiu, i també amb la mala sort.

Paul Bonache va obrir la llauna en aprofitar el rebuig del porter després d’un xut d’un company seu. Poc duraria l’1-0 ja que els de Barcelona empatarien poc després. Àlex Oliver amb un bon xut faria el 2-1 de la Grama. Els blaus van saber aguantar l’avantatge i emportar-se la victòria davant el que va ser Campió de Lliga Promeses B.

Espectacular partido de los colomenses que supieron defenderse, sufrir y ser efectivos de cara a puerta. Primera mitad muy igualada, ninguno de los dos equipos conseguía hacer daño a su rival. El 0-0 no se movería en los primeros 20 minutos pero sí en los segundos. Igualdad pero más presencia en ataque de la Guineueta que se encontró delante con un muro defensivo y también con la mala suerte.

Paul Bonache abrió la lata al aprovechar el rechace del portero tras un disparo de un compañero suyo. Poco duraría el 1-0 pues los de Barcelona empatarían poco después. Álex Oliver con un buen disparo haría el 2-1 de la Grama. Los azules supieron aguantar la ventaja y llevarse la victoria ante el que fuera Campeón de Liga Promesas B.

EC
ESCOLA C 5-0 PB Trajana Sant Just C

A la Grama li va costar obrir el marcador, primera meitat emocionant amb el Trajana molt viu i amb els blaus jugant de manera meravellosa al futbol. Un cop va caure l’1-0 els colomencs es van fer els amos i senyors de la pilota. A la segona meitat només hi va haver un equip sobre el terreny de joc, la Grama va ser superior als grocs i van acabar arrodonint la festa amb més gols.

Victòria contundent que els fa proclamar-se campions de Copa contra el que va ser campió de la Lliga Promeses C.

A la Grama le costó abrir el marcador, primera mitad emocionante con el Trajana muy vivo y con los azules jugando de manera maravillosa al fútbol. Una vez cayó el 1-0 los colomenses se hicieron los dueños y señores del balón. En la segunda mitad solamente hubo un equipo sobre el terreno de juego, la Grama fue superior a los amarillos y acabaron redondeando la fiesta con más goles.

Victoria contundente que les hace proclamarse campeones de Copa ante el que fuera campeón de la Liga Promesas C.