Resultats Tornejos (3 i 4 de juny)

Molts equips durant aquest cap de setmana van començar a provar-se amb amistosos i tornejos. Destaquem alguns d’ells.

Torneig PB Trajana-Sant Just: Primera partit molt igualat del Juvenil C davant l’APA Poble Sec de Preferent. A la mitja part el marcador era d’1-1 i en la segona meitat es va notar el nivell del rival que va acabar imposant-se per 3-1. El segon partit el van guanyar 3-0 al retirar-se el Ripollet. En semifinals es van enfrontar contra el primer classificat del Grup A, una AE La Salut Pere Gol que va guanyar 2-0.

Trofeu Trajana: El Cadet D es va desplaçar a Sant Adrià però no va tenir sort. En el primer partit van caure 3-1 davant els locals i el segon ho van perdre 4-1 davant la Unificació Llefià.

Torneig CE Premià de Dalt: L’Infantil D va acabar sisè després de caure davant el Montmeló (1-2), Premià (2-6) i Premià (1-3).

IMG-20170604-WA0015

Torneig PB Sant Vicenç dels Horts: Bona fase de grups de l’Aleví B amb dues victòries (8-0 al Sant Just i 2-1 al Can Fatjó) i una derrota (0-1 vs Prat). En quarts de final van derrotar l’equip amfitrió per 4-1. En semifinals els va tocar jugar contra el Cornellà, el resultat final va ser de 2-2 i van passar a la final després de guanyar a la tanda de penals. A la final de nou empat a 2, aquesta vegada al Can Fatjó, però derrota en els penals.

Torneig d’Olivella: L’Aleví G va guanyar el primer partit per 1-2 davant el Pallejà. Els altres dos resultats van ser negatius (3-0 vs Valldirana i 3-0 vs Sant Just).

Torneig Sant Vicenç dels Horts: El Benjamí A va donar guerra, jugadors de segon any que passen a alevins i es van colar a quarts de final. Bon torneig dels nois que al final van acabar caient 2-3 a quarts.

Torneig EF Barberà Andalusia: El Benjamí B va fer molt bon paper. En la fase de grups van caure per la mínima (2-1) davant l’equip amfitrió i van guanyar 3-0 al Terrassa. Finalment van acabar en una bona tercera posició en golejar 4-0 al Barberà.

Torneig FC Martinenc: El Prebenjamí D va estar a un nivell extraordinari sense perdre cap partit i quedant segon classificat. Victòries davant el Martinenc E (5-0) i Espluguenc (4-3), i empats davant el Martinenc C (1-1) i Sants (2-2).

Muchos equipos durante este fin de semana empezaron a probarse con amistosos y torneos. Destacamos algunos de ellos.

Torneo PB Trajana-Sant Just: Primera partido muy igualado del Juvenil C ante el APA Poble Sec de Preferente.  A la media parte el marcador era de 1-1 y en la segunda mitad se notó el nivel del rival que acabó imponiéndose por 3-1. El segundo partido lo ganaron 3-0 al retirarse el Ripollet. En semifinales se enfrentaron contra el primer clasificado del Grupo A, una AE La Salut Pere Gol que ganó 2-0.

Trofeo Trajana: El Cadete D se desplazó a Sant Adrià pero no tuvo suerte. En el primer partido cayeron 3-1 ante los locales y el segundo lo perdieron 4-1 ante la Unificación Llefià.

Torneo CE Premià de Dalt: El Infantil D terminó sexto después de caer ante el Montmeló (1-2), Premià (2-6) y Premià (1-3).

IMG-20170604-WA0015

Torneo PB Sant Vicenç dels Horts: Buena fase de grupos del Alevín B con dos victorias (8-0 al Sant Just y 2-1 al Can Fatjó) y una derrota (0-1 vs Prat). En cuartos de final derrotaron al equipo anfitrión por 4-1. En semifinales les tocó jugar ante el Cornellà, el resultado final fue de 2-2 y pasaron a la final tras ganar en la tanda de penaltis. En la final de nuevo empate a 2, esta vez al Can Fatjó, pero derrota en los penaltis.

Torneo de Olivella: El Alevín G ganó el primer partido por 1-2 ante el Pallejà. Los otros dos resultados fueron negativos (3-0 vs Valldirana y 3-0 vs Sant Just).

Torneo Sant Vicenç dels Hort: El Benjamín A dio guerra, jugadores de segundo año que pasan a alevines y se colaron a cuartos de final. Buen torneo de los chicos que al final terminaron cayendo 2-3 en cuartos.

Torneo EF Barberà Andalucía: El Benjamín B hizo muy buen papel. En la fase de grupos cayeron por la mínima (2-1) ante el equipo anfitrión y ganaron 3-0 al Terrassa. Finalmente terminaron en una buena tercera posición al golear 4-0 al Barberà.

Torneo FC Martinenc: El Prebenjamín D estuvo a un nivel extraordinario sin perder ningún partido y quedando segundo clasificado. Victorias ante el Martinenc E (5-0) y Espluguenc (4-3), y empates ante el Martinenc C (1-1) y Sants (2-2).