L’Amateur Femení segueix invicte i sumant punts

L’Amateur Femení de la FE Grama segueix invicte en lliga després d’empatar a 2 gols davant la Vila Olímpica CE. L’equip segueix a la part alta de la classificació, terceres i encara amb un partit menys que es jugarà al desembre.

Les noies de la Fundació van saltar molt concentrades al camp, no volien perdre l’oportunitat de seguir sumant victòries i des de l’inici vam poder veure com van anar a pel partit. Jenny va tenir les dues primeres ocasions del seu equip, una vegada més les de Dani Molina volien jugar amb la pilota als peus i les pilotades només era un recurs utilitzat per aclarir el perill visitant.

Rondaven el gol i finalment al minut 11 Altmann avançava a les locals definint amb molta seguretat davant de la portera rival. A partir d’aquest moment la Vila Olímpica va estirar línies però sense crear a penes perill, la Fundació seguia sent la protagonista en atac. Desgraciadament a la primera ocasió visitant va arribar el gol, Natalia va estar a punt d’evitar el gol sota pals però l’1-1 arribava al minut 25.

Amb igualtat al marcador vam poder veure alguna ocasió clara per a cada equip ben resoltes per les seves porteres. I al 37 a pilota parada arribaria de cap l’1-2. No hi va haver oportunitat d’empatar abans del descans, en uns primers 45 minuts on l’àrbitre va començar a aparèixer com a protagonista amb alguns detalls que poden marcar un partit.

A la segona meitat la Grama va anar a per un empat que es va resistir molt de temps. Passava el temps i el domini local era aclaparador però el gol no arribava, finalment dins de l’àrea Jenny no fallava per posar el 2-2 al minut 70. L’àrbitre que no va estar molt correcte en decisions de fora de joc i algunes faltes acabaria expulsant a Carol amb vermella directa al 88, quan millor estava la Fundació.

Amb una menys, i amb Natalia de portera, la Vila Olímpica no va aconseguir crear a penes perill, és més va ser la Grama qui va estar a punt de marcar el que hagués estat un merescut 3-2. Un final polèmic, les locals muntaven un contraatac amb poques jugadores visitants defensant i llavors l’àrbitre decidia xiular el final del partit. Empat que sap a poc per què les nostres noies van merèixer més.

feme

El Amateur Femenino de la FE Grama sigue invicto en liga tras empatar a 2 goles ante la Vila Olímpica CE. El equipo sigue en la parte alta de la clasificación, terceras y todavía con un partido menos que se jugará en diciembre.

Las chicas de la Fundació saltaron muy concentradas al campo, no querían perder la oportunidad de seguir sumando victorias y desde el inicio pudimos ver como fueron a por el partido. Jenny tuvo las dos primeras ocasiones de su equipo, una vez más las de Dani Molina querían jugar con la pelota en los pies y el pelotazo sólo era un recurso utilizado para despejar el peligro visitante.

Rondaban el gol y finalmente en el minuto 11 Altmann adelantaba a las locales definiendo con mucha seguridad delante de la portera rival. A partir de ese momento la Vila Olímpica se estiró líneas pero sin crear a penas peligro, la Fundació seguía siendo la protagonista en ataque. Desgraciadamente en la primera ocasión visitante legó el gol, Natalia estuvo cerca de evitar el gol bajo palos pero el 1-1 llegaba en el minuto 25.

Con igualdad en el marcador pudimos ver alguna ocasión clara para cada equipo bien resueltas por sus porteras. Y en el 37 a balón parado llegaría de cabeza el 1-2. No hubo oportunidad de empatar antes del descanso, en unos primeros 45 minutos donde el árbitro empezó a aparecer como protagonista con algunos detalles que pueden marcar un partido.

En la segunda mitad la Grama fue a por un empate que se resistió mucho tiempo. Pasaba el tiempo y el dominio local era abrumador pero el gol no llegaba, finalmente dentro del área Jenny no fallaba para poner el 2-2 en el minuto 70. El árbitro que no estuvo muy correcto en decisiones de fuera de juego y algunas faltas acabaría expulsando a Carol con roja directa en el 88 cuando mejor estaba la Fundació.

Con una menos, y con Natalia de portera, la Vila Olímpica no consiguió crear a penas peligro, es más fue la Grama quien estuvo cerca de marcar el que hubiera sido un merecido 3-2. Un final polémico, las locales montaban un contraataque con pocas jugadoras visitantes defendiendo y entonces el árbitro decidía pitar el final del partido. Empate que sabe a poco porqué nuestras chicas merecieron más.