Els Veterans es posen líders de la seva lliga

31/10/2016

El partidazo de la jornada se jugaba en el Nou Municipal, y los Veteranos ganaron 6-4 al At.Besòs. Era un duelo entre segundo y primero, del que salió vencedor el segundo para colocarse líder de la liga.

El At.Besòs, un gran equipo formado por jugadores más jovenes que los de la Fundació se posicionó bien mientras los jugadores locales salieron más nerviosos de lo normal y no acababan de arrancar y menos cuando al minuto 3 de partido se le pitaba un penalti en contra que significaba el 0-1. Ante este marcador adverso la Grama intentó controlar el partido pero llegó otro mazazo, el 0-2 a la salida de un córner.

Con este resultado todo se ponía en contra pero los Veteranos de la Grama sacaron su carácter y orgullo para empezar a jugar y crear ocasiones, presionando arriba y los cambios salían al 200% y esto hizo que llegasen los goles de Sito, Ramón y Abraham finalizando así la primera parte.

La segunda fue todavía mejor que la primera, la Grama creyó en si misma y fue un vendaval. El Besòs se defendía e intentaba salir al contragolpe pero la defensa local controlaba cualquier intento de peligro. Con esta seguridad llegaron los goles de Larios  y dos de Antoñito que certificaban una gran victoria ante un gran rival. A 8 minutos del final llegó el 6-3 y en el 90 llegó el definitivo 6-4.

IMG-20161031-WA0000

El partidàs de la jornada es jugava al Nou Municipal, i els Veterans van guanyar 6-4 al At.Besòs. Era un duel entre segon i primer, del qual va sortir vencedor el segon per col·locar-se líder de la lliga.

El At.Besòs, un gran equip format per jugadors més joves que els de la Fundació es va posicionar bé mentre els jugadors locals van sortir més nerviosos del normal i no acabaven d’arrencar i menys quan al minut 3 de partit se li xiulava un penal en contra que significava el 0-1. Davant aquest marcador advers la Grama va intentar controlar el partit però va arribar un altre cop, el 0-2 a la sortida d’un córner.

Amb aquest resultat tot es posava en contra però els Veterans de la Grama van treure el seu caràcter i orgull per començar a jugar i crear ocasions, pressionant a dalt i els canvis sortien al 200% i això va fer que arribessin els gols de Sito, Ramón i Abraham finalitzant així la primera part.

La segona va ser encara millor que la primera, la Grama va creure en si mateixa i va ser un vendaval. El Besòs es defensava i intentava sortir al contraatac però la defensa local controlava qualsevol intent de perill. Amb aquesta seguretat van arribar els gols de Larios i dos d’Antoñito que certificaven una gran victòria davant un gran rival. A 8 minuts del final va arribar el 6-3 i al 90 va arribar el definitiu 6-4.