L’Aleví «H» FEGrama va començar l’any amb una derrota a casa davant el CF Sistrells «C» per 2-4.

Partit on els nostres jugadors han lluitat i han posat en serioses dificultats a un rival molt complicat. El partit es va posar 2-0 gràcies als gols d’Iker en un un contra un i de Raúl de dreta de fora de l’àrea. L’avantatge va poder ser més amplia però el seu porter va fer un gran partit. En l’última jugada de la primera part el Sistrells s’acostaria al marcador.

En els primers minuts de la represa els badalonins van culminar la remuntada. El partit va entrar en una dinàmica d’anada i tornada en què els dos conjunts van disposar de grans ocasions, la millor de la Fundació va ser una pilota que va xocar amb el pal. Els visitants van poder ampliar l’avantatge però Miguel va estar molt bé sota pals.

La propera jornada els nois d’Álvaro Heredero descansaran.

 alevH 120115

El Alevín “H” FEGrama empezó el año con una derrota en casa ante el CF Sistrells «C» por 2-4.

Partido donde nuestros jugadores han luchado y han puesto en serios apuros a un rival muy complicado. El partido se puso 2-0 gracias a los tantos de Iker, en un uno contra uno y de Raúl de derechazo de fuera del área. La ventaja pudo ser mas amplía pero su portero hizo un gran encuentro. En la ultima jugada de la primera parte el Sistrells se acercaría en el marcador.

En los primeros minutos de la reanudación los badaloneses culminaron la remontada. El partido entro en una dinámica de ida y vuelta en el que ambos conjuntos dispusieron de grandes ocasiones, la mejor de la Fundació fue un balón que chocó con el palo por nuestra parte. Los visitantes pudieron ampliar la ventaja pero Miguel estuvo muy bien bajo palos.

La próxima jornada los chicos de Álvaro Heredero descansarán.

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628998&CodGrupo=19976496&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19976496&codcompeticion=19628998″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin