L’Aleví G dirigit per Dani Herrero va jugar al Camp Num.1 Llars Mundet davant l’UB Catalonia, segon classificat i equip invicte. El marcador fiinal va ser una dolorosa derrota per un voluminós 6-1.

Durant els primers compasos de partit, no queda reflectida la diferència de punts i de posició a la classificació dels tots dos equips. Els nois de la Grama planten cara i juguen de tu a tu amb el segon classificat de la lliga. Tant és així que, després d’un parell d’aproximacions per bàndol sense perill, en una bona combinació de la Fundació, l’Eric Pueyo fa pujar el 0-1, per a la sorpresa del públic local.

El Catalonia sembla despertar començant el segon quart, i força una clara ocasió de gol, amb la que es llueix el porter de la Grama. Després d’una fase de domini altern, els jugadors locals trenen una bona jugada i aconsegueixen l’empat. Novament passem a un intercanvi d’ocasions, que semblava ens portaria a la mitja part amb igualtat, però en l’última abans del descans, una badada col·lectiva de tota la defensa, propicia que els locals donin la volta al marcador.

A la represa els locals surten amb nova empenta, decidits a resoldre el matx, però es troben amb dues grans aturades d’en Mikel que ho impedeixen. La Fundació respon d’immediat i en disposa de dues oportunitats claríssimes per a tornar l’empat i ficar-se de nou en el partit. Però en totes dues falla la punteria i la pilota no entra per ben poc.

Desafortunadament, la seguent arribada clara és a l’àrea contrària, i el Catalonia no perdona, posant el 3-1 al marcador. A la desesperada i amb l’ànim de retallar distancies, la Grama es bolca a l’atac però en una contra rep el 4-1.

Durant l’últim quart els nostres xicots ho continuen intentant amb més voluntat que fe, però ja sense crear ni donar gaire sensació de perill a la porteria rival. En canvi els locals, ja veient-se guanyadors aprofiten el desencís visitant, i sense fer gaire, tenen l’encert de d’afegir 2 gols més, per a deixar el resultat final en un 6-1, del tot injust i que no hauria d’amagar el bon partit realitzat per part de la Grama.

ALEVÍ G,FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Alevín G dirigido por Dani Herrero jugó en el Camp nº1 Llars Mundet ante el UB Catalonia, segundo clasificado y equipo invicto. El marcador fiinal fue una dolorosa derrota por un voluminoso 6-1.

Durante los primeros compases de partido, no queda reflejada la diferencia de puntos y de posición en la clasificación de los ambos equipos. Los chicos de la Grama plantan cara y juegan de tú a tú con el segundo clasificado de la liga. Tanto es así que, después de un par de aproximaciones por bando sin peligro, en una buena combinación de la Fundación, Eric Pueyo hace subir el 0-1, para la sorpresa del público local.

El Catalonia parece despertar comenzando el segundo cuarto, y fuerza una clara ocasión de gol, con la que se luce el portero de la Grama. Después de una fase de dominio alterno, los jugadores locales trenzan una buena jugada y consiguen el empate. Nuevamente pasamos a un intercambio de ocasiones, que parecía nos llevaría al descanso con igualdad, pero en la última antes del descanso, un despiste colectiva de toda la defensa, propicia que los locales den la vuelta al marcador.

En la reanudación los locales salen con nuevos bríos, decididos a resolver el partido, pero se encuentran con dos grandes paradas de Mikel que lo impiden. La Fundación responde de inmediato y dispone de dos oportunidades clarísimas para volver el empate y meterse de nuevo en el partido. Pero en ambas falla la puntería y la pelota no entra por poco. Desafortunadamente, la siguiente llegada clara es en el área contraria, y el Catalonia no perdona, poniendo el 3-1 en el marcador. A la desesperada y con el ánimo de recortar distancias, la Grama se vuelca al ataque pero en una contra recibe el 4-1.

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628998&CodGrupo=19976259&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19976259&codcompeticion=19628998″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin