L’Aleví H FEGrama va rebre una golejada de l’Escola Premier Barcelona a la tercera jornada per 1-12.

El gol de Raúl López no va servir prou en aquest partit d’aquesta nova categoria per a la Fundació Grama i no es va poder repetir la important victòria davant la Penya Barcelonista Barcino per 7-3 del debut en el grup 9 Baixem de novens a la dotzena posició amb tres punts.

La jornada quarta serà al Municipal Canyelles contra el sisè classificat el dissabte 25 d’octubre des de les 10:15 hores.

Molt ànim per als jugadors de la Fundació Grama i que obtinguin millors resultats en el joc en aquest grup 9 de Tercera Divisió.

Alevin_H_FEG Fundacio Grama Santa COloma en jornada anterior contra BARCINO @chemacarva
Alevin_H_FEG Fundacio Grama Santa COloma en jornada anterior contra BARCINO @chemacarva

 

El Alevín H FEGrama recibió una goleada de la Escola Premier Barcelona en la tercera jornada por 1-12.

El gol de Raúl López no sirvió lo suficiente en este partido de esta nueva categoría para la Fundación Grama y no se pudo repetir la importante victoria ante la Peña Barcelonista Barcino por 7-3 del debut en el grupo 9. Bajamos de novenos a la doceava posición con tres puntos.

La jornada cuarta será en el Municipal Canyelles contra el sexto clasificado el sábado 25 de octubre desde las 10:15 horas.

Mucho ánimo para los jugadores de la Fundació Grama y que obtengan mejores resultados en el juego en este grupo 9 de Tercera División.

 

Alé Grama!!!

 

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628998&CodGrupo=19976496&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19976496&codcompeticion=19628998″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin