L’Aleví E FEGrama dirigit per Adrià Regadera es col · loca cinquè a la classificació amb sis punts després de vèncer al camp de Les Corts per 3-6.

Els jugadors de la Fundació Grama van haver de remuntar ni més ni menys que un 3-0 en contra on va començar marcant Pol Salgado, després Armand Balla i l’empat a càrrec d’Iván Roger Narváez (3-3).

El gol de Javier Estévez avançava als nostres de Santa Coloma i un doblet final de Marc Navarro donaria el resultat final de 3-6 i els tres punts.

El conjunt de la FEG per a la setmana del dissabte 25 d’octubre rebran a l’Escola Esportiva Guineueta, líder amb 9 punts, al Nou Municipal des de les 9 hores.

El Alevín E FEGrama dirigido por Adrià Regadera se coloca quinto en la clasificación con seis puntos tras vencer en el campo de Les Corts por 3-6.

Los jugadores de la Fundació Grama tuvieron que remontar nada menos que un 3-0 en contra donde comenzó marcando Pol Salgado, luego Armand Baila y el empate a cargo de Iván Roger Narváez (3-3).

El gol de Javier Estévez adelantaba a los nuestros de Santa Coloma y un doblete final de Marc Navarro daría el resultado final de 3-6 y los tres puntos.

El conjunto de la FEG para la semana del sábado 25 de octubre recibirán a la Escola Esportiva Guineueta, líder con 9 puntos, en el Nou Municipal desde las 9 horas.

 

 

 

Alevin E_FEG Fundacio Grama Santa Coloma en jornada anterior contra PEDRAZA @chemacarva
Alevin E_FEG Fundacio Grama Santa Coloma en jornada anterior contra PEDRAZA @chemacarva

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628998&CodGrupo=19976836&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19976836&codcompeticion=19628998″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin