L’Aleví F va fer un gran partit davant el St.Andreu

19/11/2016

L’Aleví F va fer patir a la UE Sant Andreu G, tercer de la lliga, realitzant un gran treball.

Primer quart molt bo de la Fundació que va aconseguir avançar-se al marcador amb gol d’Hugo Martínez. Malauradament el gran treball dels colomencs no va tenir premi al final del quart quan el Sant Andreu va aconseguir donar-li la volta a l’electrònic (1-2). Un gol a l’inici del segon quart va posar les coses difícils als locals que no van llençar la tovallola.

Després del descans la Grama va seguir competint a gran nivell i jugant molt bé, aconseguint Miquel Batlle el 2-3. Abans del final els visitants van reaccionar marcant dos gols. Ja a l’últim quart Miquel va tornar a marcar per la Fundació i els visitants van tancar el partit amb el 3-6.

AF

El Alevín F le hizo sufrir a la UE Sant Andreu G, tercero de la liga, realizando un gran trabajo.

Primer cuarto muy bueno de la Fundació que consiguió adelantarse en el marcador con gol de Hugo Martínez. Desgraciadamente el gran trabajo de los colomenses no tuvo premio al final del cuarto cuando el Sant Andreu consiguió darle la vuelta al electrónico (1-2). Un gol al inicio del segundo cuarto puso las cosas difíciles a los locales que no tiraron la toalla.

Tras el descanso la Grama siguió compitiendo a gran nivel y jugando muy bien, consiguiendo Miquel Batlle el 2-3. Antes del final los visitantes reaccionaron marcando dos goles. En el último cuarto Miquel volvió a marcar para la Fundació y los visitantes cerraron el partido con el 3-6.