L’Aleví-Benjamí va caure a Sant Adrià de Besòs

Mal partit de les noies de l’Aleví-Benjamí que van caure derrotades 4-2 davant el Sant Gabriel B.

Tot i aconseguir posar-se el marcador a favor en 2 ocasions amb el 0-1 i l’1-2, finalment a la Grama se li va escapar tres punts d’or contra el líder. Un rival molt compacte, organitzat i amb bona circulació de la pilota. Les nostres noies van aprofitar la potència que tenen al contraatac per marcar, però a l’hora de circular la pilota i generar ocasions els va costar molt, així com realitzar suports i crear jugades.

La Grama va desaprofitar un parell d’ocasions clares i els pocs errors que van tenir van ser aprofitats per les jugadores locals.

Jordi Pérez: «Avui ha faltat concentració, serenitat i millorar moviments tàctics. Cal seguir treballant per seguir a la part alta de la taula.»

alevben

Mal partido de las chicas del Alevín-Benjamín que cayeron derrotadas 4-2 ante el Sant Gabriel B.

A pesar de conseguir ponerse el marcador a favor en 2 ocasiones con el 0-1 y el 1-2, finalmente a la Grama se le escapó tres puntos de oro contra el líder. Un rival muy compacto, organizado y con buena circulación del balón. Nuestras chicas aprovecharon la potencia que tienen al contraataque para marcar, pero a la hora de circular el balón y generar ocasiones les costó mucho, así como realizar apoyos y crear jugadas.

La Grama desaprovechó un par de ocasiones claras y los pocos errores que tuvieron fueron aprovechados por las jugadoras locales.

Jordi Pérez: «Hoy ha faltado concentración, serenidad y mejorar movimientos tácticos. Hay que seguir trabajando para seguir en la parte alta de la tabla.»