L’Aleví I FEGrama dirigit per Adrià Regadera remunta una posició fins a la tercera en la classificació tot i empatar a casa de la Gran Penya Espanyolista Manigua per 4-4.

Els jugadors de la Fundació Grama es van avançar en el marcador pels gols d’Eric Márquez i de Marc Calder. El conjunt de la Vall d’Hebron van remuntar i li van donar la volta al marcador del 0-2 al 4-2.

L’últim quart va servir als nostres de la FEGrama per remuntar i empatar definitivament i emportar-se un punt en un partit que es va posar molt costa amunt però que finalment es va redreçar amb els gols d’Eric, el segon seu, i d’Iván Roger Narváez.

El conjunt de la FEG per a la jornada 6 del diumenge 9 de novembre rebrà al Nou Municipal a La Salut Pere Gol, rival directe en quarta posició amb 9 punts, des de les 14.10 hores.

El Alevín E FEGrama dirigido por Adrià Regadera remonta una posición hasta la tercera en la clasificación a pesar de empatar en casa de la Gran Penya Españolista Manigua por 4-4.

Los jugadores de la Fundació Grama se adelantaron en el marcador por los goles de Eric Márquez y de Marc Caldero. El conjunto de la Vall de Hebrón remontaron y le dieron la vuelta al marcador del 0-2 al 4-2.

El último cuarto sirvió a los nuestros de la FEGrama para remontar y empatar definitivamente y llevarse un punto en un partido que se puso muy cuesta arriba pero que finalmente se enderezó con los goles de Eric, el segundo suyo, y de Iván Roger Narváez.

El conjunto de la FEG para la jornada 6 del domingo 9 de noviembre recibirán en el Nou Municipal a La Salut Pere Gol, rival directo en cuarta posición con 9 puntos, desde las 14:10 horas.

Alevi_E_FEG Fundacio Grama santa coloma GUINJEUETA @chemacarva
Alevi_E_FEG Fundacio Grama santa coloma GUINJEUETA @chemacarva

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628998&CodGrupo=19976836&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19976836&codcompeticion=19628998″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin