L’Aleví D FEGrama jugarà dissabte contra el Bon Pastor, tercer

L’Aleví D FEGrama dirigit per Aitor Mezquiriz i Albert Massa ha tornat a emportar-se la victòria amb golejada davant el Barnafutbol 04 (1-14) com en la setmana passada va fer el mateix davant el Pujadas (5-0).

Cinquena posició amb sis punts gràcies al pòquer de gols d’Adrián Campos, doblet de Joao Fernando i Adam Zenagui, triplet de gols per a Alex Camps, gol de Xavier Aranda, Yerai Ruiz.

Per a la jornada 4, el conjunt de la Fundació Grama, cinquè amb sis punts, jugarà contra el Bon Pastor, tercer amb nou punts, el dissabte 25 d’octubre des de les 09:00 hores.

El Alevín D FEGrama dirigido por Aitor Mezquiriz y Albert Massa ha vuelto a llevarse la victoria con goleada ante el Barnafutbol 04 (1-14) como en la semana pasada hizo lo propio ante el Pujadas (5-0).

Quinta posición con seis puntos gracias al póker de goles de Adrián Campos, doblete de Joao Fernando y Adam Zenagui, triplete de goles para Alex Campos, gol de Xavier Aranda, Yerai Ruiz.

Para la jornada 4, el conjunto de la Fundació Grama, quinto con seis puntos, jugará contra el Bon Pastor, tercero con nueve puntos, el sábado 25 de octubre desde las 09:00 horas.

Alevi_D_FEG Fundacio Grama Santa Coloma contra -PUJADES a setmana anterior  @chemacarva

Alevi_D_FEG Fundacio Grama Santa Coloma contra -PUJADES a setmana anterior  @chemacarva

Alé Grama!!!

Resultats

Classificació