LAleví B FEGrama rebrà dissabte al Nou Municipal a un rival directe com el Sarrià, vuitè

Primera derrota de l’Aleví B FEGrama de Daniel Galindo i Xavi Hernández en tres jornades i després de guanyar a un històric com el Sant Andreu (1-0) a la setmana passada, en aquesta tercera al camp del Sant Gabriel es va emportar els tres punts pel resultat de 4-1.

I això que es van avançar els nostres de la Fundació Grama mitjançant un gol en pròpia porta (0-1) però l’equip local es va acabar emportant la victòria per 4-1.

Per a la jornada 4, els de la Fundació Grama rebran al Nou Municipal a un rival directe com el Sarrià, vuitè amb 3 punts, el dissabte 25 d’octubre des de les 10:45 hores.

Primera derrota del Alevín B FEGrama de Daniel Galindo y Xavi Hernándezen tres jornadas y tras ganarle a un histórico como el Sant Andreu (1-0) en la semana pasada, en esta tercera el campo del Sant Gabriel se llevó los tres puntos por el resultado de 4-1.

Y eso que se adelantaron los nuestros de la Fundació Grama mediante un gol en propia puerta (0-1) pero el equipo local se acabó llevando la victoria por 4-1.

Para la jornada 4, los de la Fundació Grama recibirán en el Nou Municipal a un rival directo como el Sarrià, octavo con 3 puntos, el sábado 25 de octubre desde las 10:45 horas.

Fundacio Grama Alevi B FEG Sant Andreu de la semana pasada en Santa Coloma

Fundacio Grama Alevi B FEG Sant Andreu de la semana pasada en Santa Coloma

 

Alé Grama!!!

Resultats Classificació