L’Aleví D FEGrama visita dissabte el cuer

L’Aleví D FEGrama dirigit per Aitor Mezquiriz i Albert Massa ha tornat a emportar-se la victòria amb golejada davant el Bon Pastor per 9-1.

És la tercera victòria seguida ja que abans va ser contra el Barnafutbol 04 (1-14) i davant el Pujadas (5-0).

El conjunt de la Fundació Grama remunta fins a la quarta posició amb nou punts gràcies al triplet de gols d’Adrián Campos, doblet de Joao Fernando i gols d’Alex Camps, Guillem Morales, Alex Camps i Yerai Ruiz.

Per a la jornada 5, el conjunt de la Fundació Grama viatjarà fins al camp dels Salesians Bosco-Horta, penúltim amb un sol punt, el dissabte 1 de novembre des de les 09:30 hores.

Alevi__D_FEG fundacio grama Santa Coloma BON PASTOR @chemacarva

Alevi__D_FEG fundacio grama Santa Coloma BON PASTOR @chemacarva

El Alevín D FEGrama dirigido por Aitor Mezquiriz y Albert Massa ha vuelto a llevarse la victoria con goleada ante el Bon Pastor por 9-1.

Es la tercera victoria seguida pues antes fue contra el Barnafutbol 04 (1-14) y ante el Pujadas (5-0).

El conjunto de la Fundació Grama remonta hasta la cuarta posición con nueve puntos gracias al triplete de goles de Adrián Campos, doblete de Joao Fernando y goles de Alex Campos, Guillem Morales, Alex Campos y Yerai Ruiz.

Para la jornada 5, el conjunto de la Fundació Grama viajará hasta el campo de los Salesians Bosco-Horta, penúltimo con un solo punto, el sábado 1 de noviembre desde las 09:30 horas.

Alé Grama!!!

Resultats Classificació