Alevin_C_FEG Fundacio Grama Santa Coloma -UNIFLLEFIA@chemacarva020

L’Aleví C FEGrama de Dani Anguita i Luis Sánchez ha aconseguit la seva tercera victòria de quatre jornades a casa del Pomar per 2-3.

L’equip de la Fundació Grama ha aconseguit una extraordinària victòria davant un quart classificat com és el Pomar a qui ha provocat la seva primera derrota.

Tot i començar marcant Gerard Arjona per al conjunt de la Fundació Grama, l’equip de Badalona va remuntar amb un empat i fins posar-se per davant. Però Javier Hidalgo empatava a 2-2 i el segon gol de Gerard donaven el triomf per als de Santa Coloma.

A la jornada 5, el conjunt de la Fundació Grama, cau una plaça fins a la setena amb nou punts, jugarà a Santa Coloma davant La Salut Pere Gol, desè classificat amb quatre punts, el proper dissabte 1 de novembre des de les 10:45 hores .

El Alevín C FEGrama de Dani Anguita y Luis Sánchez ha conseguido su tercera victoria de cuatro jornadas en casa del Pomar por 2-3.

El equipo de la Fundación Grama ha conseguido una extraordinaria victoria ante un cuarto clasificado como es el Pomar a quien ha provocado su primera derrota.

A pesar de comenzar marcando Gerard Arjona para el conjunto de la Fundación Grama, el equipo de Badalona remontó con un empate y hasta ponerse por delante. Pero Javier Hidalgo empataba a 2-2 y el segundo gol de Gerard daban el triunfo para los de Santa Coloma.

En la jornada 5, el conjunto de la Fundación Grama, cae una plaza hasta la séptima con nueve puntos, jugará en Santa Coloma ante La Salut Pere Gol, décimo clasificado con cuatro puntos, el próximo sábado 1 de noviembre desde las 10:45 horas.

 

Alevin_C_FEG Fundacio Grama Santa Coloma -UNIFLLEFIA@chemacarva020
Alevin_C_FEG Fundacio Grama Santa Coloma -UNIFLLEFIA@chemacarva020

 

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19857250&codcompeticion=19628997″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628997&CodGrupo=19857250&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin