En el matí de dissabte l’Aleví «C» de la Fundació Esportiva Grama va guanyar 4-2 a La Salut Pere Gol. Els nois de Dani Anguita i Luis Sánchez segueixen a la part alta de la classificació del Grup 16 de Segona Divisió.

El partit començava amb un avís d’Oliver, qui acabaria sent un dels grans protagonistes del partit. Al minut 7 de partit després d’un gran contraatac Oliver avançava al seu equip. Només tres minuts després una passada entre línies a banda esquerra ho aprofitava Pol per afusellar (2-0).

El tercer gol local podia arribar en qualsevol moment, l’equip dominava i tenia perill però van ser els visitants qui abans del descans van retallar distàncies. Després del descans l’equip badaloní es va anar amunt a la recerca de l’empat però en un córner tret per Víctor el rematava amb el peu Oliver per posar el 3-1.

El gol semblava sentenciar el partit, els blaus dominaven completament el partit però en un error Iker Martínez marcava per al Pere Gol després d’una falta una mica polèmica. El gol no canviaria per res el partit; el 4-2 definitiu va ser de Víctor que ja havia estavellat un xut al travesser minuts abans.

El proper dissabte 8 de novembre juguen contra el CFU Can Rull Romulo Tronchoni a les 10:15 hores a la Zona Esportiva Can Rull (Camp B) des de les 10:15 hores.

fichafegpere

alevin C FEGRama ha guanyat al peregol a Santa Coloma
alevin C FEGRama ha guanyat al peregol a Santa Coloma

En la mañana del sábado el Alevín «C» de la Fundació Esportiva Grama ganó 4-2 a La Salut Pere Gol. Los chicos de Dani Anguita y Luis Sánchez siguen en la parte alta de la clasificación del Grupo 16 de Segunda División.

El partido comenzaba el con un aviso de Oliver, quién acabaría siendo uno de los grandes protagonistas del encuentro. En el minuto 7 de partido tras un gran contraataque Oliver adelantaba a su equipo. Solo tres minutos después un pase entre lineas a banda izquierda lo aprovechaba Pol para fusilar (2-0).

El tercer gol local podía llegar en cualquier momento, el equipo dominaba y tenía peligro pero fueron los visitantes quienes antes del descanso recortaron distancias. Tras el descanso el equipo badalonense se fue arriba en busca del empate pero en un saque de esquina sacado por Víctor lo remataba con el pie Oliver para poner el 3-1.

El gol parecía sentenciar el partido, los azulones dominaban completamente el partido pero en un error Iker Martínez marcaba para el Pere Gol tras una falta algo polémica. El gol no cambiaría para nada el partido; el 4-2 definitivo fue de Víctor que ya había estrellado un disparo al larguero minutos antes.

El próximo sábado 8 de noviembre juegan contra el CFU Can Rull Romulo Tronchoni a las 10:15 horas en la Zona Esportiva Can Rull (Camp B).

Alé Grama!!!

Llegeix més articles/Lee  más artículos:

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

L’Amateur FEGrama segueix líder però s’encalla amb un empat amb el perseguidor, el Cabrils (0-0)  http://fegrama.cat/web/?p=6307

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19857250&codcompeticion=19628997″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628997&CodGrupo=19857250&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin