L’Aleví-Benjamí va guanyar a Montigalà

Partit guanyat pel conjunt de Jordi Pérez sense complicacions. Al Camp Municipal de Badalona la Fundació va guanyar 0-4 al CE Seagull B.

Espectacular primer quart, on les nostres noies van circular molt bé la pilota amb rapidesa, iniciant el joc des del darrere, creant i finalitzant de forma espectacular, arribant amb 0-4 al final del primer quart. Tatiana, dues vegades Carla Conde i un gol en pròpia porta havien deixat sentenciat el partit.

Amb la Grama dominant i movent molt bé la pilota, el rival va decidir atrinxerar-se enrere per no encaixar més gols. Van complicar l’atac de les visitants, no els deixaven trobar espais i poder així ampliar l’avantatge.

Aleví-Benjamí 1516

 

Partido ganado por el conjunto de Jordi Pérez sin complicaciones. En el Camp Municipal de Badalona la Fundació ganó 0-4 al CE Seagull B.

Espectacular primer cuarto, donde nuestras chicas circularon muy bien el balón con rapidez, iniciando el juego desde atrás, creando y finalizando de forma espectacular, llegando con 0-4 al final del primer cuarto. Tatiana, dos veces Carla Conde y un gol en propia puerta habían dejado sentenciado el partido.

Con la Grama dominando y moviendo muy bien el balón, el rival decidió atrincherarse atrás para no encajar más goles. Complicaron el ataque de las visitantes, no les dejaban encontrar espacios y poder así ampliar la ventaja.