Tres punts per l’equip de Juanma Pons en un partit lluitat i batallat contra un Sants que acumula 16 derrotes consecutives a domicili. (FOTO: JOAN VILLAGRASA)

-DBC- En aquesta competició curta i tan competida no et pots permetre el luxe d’estar sense sumar dues jornades consecutives. I els nois de Juanma Pons  sabien que s’havia de guanyar sí o sí. Després la piloteta entrarà o no, però l’actitud sobre el terreny de joc no es discuteix i ahir va ser la idònia per deixar els tres punts a casa.

Movia peces el tècnic colomenc en l’onze inicial per tal de dinamitzar l’atac.  Va sortir amb aquests protagonistes: Guiseris en porteria, Michel i Peña als laterals; Centre de la defensa per Juan Carlos i Víctor; Doble pivot per Yeray i Roger; Bandes per Franco i Ángel; I punta d’atac per Óscar i Adil.

Els primers instants de partit van ser intensos. La primera jugada colomenca va suposar la primera acció de gol amb una bona centrada d’Àngel que va rematar Óscar Muñoz a les mans del porter santenc.

I la reacció de l’equip visitant no es va fer esperar, als 6 minuts, una pèrdua en la sortida de la Grama la va aprofitar Michu per endinsar-se a l’àrea i enviar un xut sec que Guiseris va poder repel·lir en primera instància. El refús li va caure a Cala que, sense temps per disparar, va veure con Yeray Sabariego avortava una jugada perillosíssima i enviava la pilota a córner.

Els dos equips mostraven les seves cartes sense complexos, la Grama intentava mantenir el control de l’esfèric mentre el Sants emprava pilotes directes i accions d’estratègia per apropar-se a la porteria colomenca. I amb aquest guió la Grama també va tenir els seus arguments ofensius com una falta que va enviar Franco, amb un xut directe, sobre la porteria d’Oriol i una rematada d’Óscar que el porter va atrapar sense problemes.

Però la ocasió més clara va arribar als 16 minuts de joc amb una centrada mil·limètrica de Peña  que va rematar de manera magistral Adil obligant a lluir-se a Oriol en una aturada esplèndida que evitava el primer gol.

De mica en mica carburava l’equip de Pons que trepitjava àrea rival amb facilitat. Als 22 minuts la pilota es va passejar per la frontal de l’àrea petita del Sants sense que ningú pugés rematar. Finalment el refús el va engaltar Yeray a la frontal però els defensors van poder obstruir el xut enviant la pilota a córner.

La resposta dels de Tito Lossio va arribar a pilota aturada amb una acció del millor jugador santenc, Calatrava, que als 28 minuts va enviar una falta molt ajustadeta a l’escaire esquerra de la porteria de Guiseris. Fora per ben poc!!

Als 36 minuts, Juanma Pons es va veure obligat a realitzar el primer canvi, retirant del terreny de joc a Peña amb problemes físics i fent saltar a Jonathan Linares per seguir sumant minuts a Tercera Divisió. Després d’aquest moviment a la banqueta la Grama va aconseguir el premi del gol. En una falta des del vèrtex dret de l’àrea visitant Roger García va col·locar la piloteta al segon pal on l’esperava Óscar Muñoz per rematar-la de cap i anotar l’1-0 al minut 37.

Immediatament el Sants va reaccionar amb una internada de Cala i un potent xut que es va passejar per la línia de gol sense que ningú la toqués (min.38) i finalment va ser Markus el que va tenir la última ocasió de la primera meitat, als 44 minuts, enviant un xut que es va perdre al lateral de la xarxa.

El col·legiat Eric Bureu va assenyalar el camí de vestidors després d’una interesant primera part amb opcions per ambdós equips però més contundència colomenca.

La segona part començava amb la mateixa tònica del primer temps. La Grama tenia més control del partit, trepitjava àrea rival amb facilitat. La va tenir Óscar als 53 minuts amb una rematada picada que es va perdre per sobre de la porteria d’Oriol, però el Sants no deixava d’insistir i les seves embranzides podien suposar l’empat en qualsevol moment.  Als 64 minuts, Juanma Pons va haver de fer el segon canvi, retirant a Yeray Sabariego i donant entrada a Machuca al centre del camp. Nova substitució forçada pel tècnic colomenc després dels problemes físics del centrecampista de la Grama.

Instants després del canvi, al minut 67, una pilota perduda a la frontal de l’àrea petita del Sants després d’una falta penjada per Franco, sense que cap defensor encertés a refusar-la, va caure a les botes del capità de la Grama. Juan Carlos Oliver va caçar l’esfèric rodejat de defensors i, sense pensar-s’ho dues vegades, a la mitja volta va enviar la pilota ajustadeta al pal dret de la porteria d’Oriol per anotar el 2-0.

Tocava l’heroica per Tito Lossio i la seva Unió Espotiva Sants. Va moure la banqueta intentant canviar la dinàmica del partit i reduir distàncies però la Grama es va mantenir segura. Els homes de Pons van marcar dos línies ben definides per contrarestar al Sants i van afegir la velocitat de Montalbán per garantir les contres.

Ho va intentar amb tot l’equip barcelonès mentre la Grama responia amb alternatives com les internades de Jonathan Linares per banda esquerra. Aquestes alternatives i la seguretat colomenca en defensa, no van donar opció als visitants que només van gaudir d’un llançament al pal de Miguel al minut 90 i van veure com el col·legiat assenyalava el final del partit amb merescuda victòria per la Grama.

Primera victòria a Santa Coloma que serveix per sumar nou punts a la classificació i seguir en aquesta difícil lluita a Tercera Divisió. Sense temps per celebrar-ho  el proper diumenge tenim una nova batalla a Peralada. Recordeu que serà a les 16:30h i ho podreu seguir en directe a www.gramaradio.cat

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE 3DIV5


Once inicial de la Fundació Esportiva Grama contra la U.E. Sants (FOTO: JOAN VILLAGRASA)

Tres puntos para el equipo de Juanma Pons en un partido luchado y batallado contra un Sants que acumula 16 derrotas consecutivas a domicilio.


En esta competición corta y tan competida no te puedes permitir el lujo de estar sin sumar dos jornadas consecutivas. Y los chicos de Juanma Pons sabían que había que ganar sí o sí. Luego la pelotita entrará o no, pero la actitud sobre el terreno de juego no se discute y ayer fue la idónea para dejar los tres puntos en casa.
Movía piezas el técnico colomense en el once inicial para dinamizar el ataque. Salió con estos protagonistas: Guiseris en portería, Michel y Peña en los laterales; Centro de la defensa para Juan Carlos y Víctor; Doble pivote para Yeray y Roger; Bandas para Franco y Ángel; Y punta de ataque para Óscar y Adil.

Los primeros instantes de partido fueron intensos. La primera jugada colomense supuso la primera acción de gol con un buen centro de Ángel que remató Óscar Muñoz a las manos de Oriol.
Y la reacción del equipo visitante no se hizo esperar, a los 6 minutos, una pérdida en la salida de la Grama la aprovechó Michu para adentrarse en el área y enviar un disparo seco que Guiseris pudo repeler en primera instancia. El rechace le cayó a Cala que, sin tiempo para disparar, vio con Yeray Sabariego abortaba una jugada peligrosísima y enviaba el balón a córner.

Ambos equipos mostraban sus cartas sin complejos, la Grama intentaba mantener el control del esférico mientras el Sants empleaba balones directos y acciones de estrategia para acercarse a la portería colomense. Y con este guión la Grama también tuvo sus argumentos ofensivos como una falta que envió Franco, con un disparo directo, sobre la portería de Oriol y un remate de Óscar que el portero atrapó sin problemas.
Pero la ocasión más clara llegó a los 16 minutos de juego con un centro milimétrico de Peña que remató de manera magistral Adil obligando a lucirse a Oriol en una parada espléndida que evitaba el primer gol.

Paulatinamente carburaba el equipo de Pons que pisaba área rival con facilidad. A los 22 minutos el balón se paseó por la frontal del área pequeña del Sants sin que nadie supiera rematar. Finalmente el rechace lo empalmó Yeray en la frontal pero los defensores pudieron obstruir el disparo enviando el balón a córner.
La respuesta de los de Tito Lossio llegó a balón parado con una acción del mejor jugador barcelonés, Calatrava, que a los 28 minutos envió una falta muy ajustadita a la escuadra izquierda de la portería de Guiseris. ¡¡Fuera por poco!!

A los 36 minutos, Juanma Pons se vio obligado a realizar el primer cambio, retirando del terreno de juego a Peña con problemas físicos y haciendo saltar a Jonathan Linares para seguir sumando minutos en Tercera División. Después de este movimiento en el banquillo la Grama logró el premio del gol. En una falta desde el vértice derecho del área visitante Roger García colocó la pelotita en el segundo palo donde la esperaba Óscar Muñoz para rematarla de cabeza y anotar el 1-0 en el minuto 37.


Inmediatamente el Sants reaccionó con una internada de Cala y un potente disparo que se paseó por la línea de gol sin que nadie la tocara (min.38) y finalmente fue Markus el que tuvo la última ocasión de la primera mitad, a los 44 minutos, enviando un disparo que se perdió en el lateral de la red.
El colegiado Eric Bureu señaló el camino de vestuarios tras una interesante primera parte con opciones para ambos equipos pero más contundencia colomense.

La segunda parte comenzaba con la misma tónica del primer tiempo. La Grama tenía más control del partido, pisaba área rival con facilidad. La tuvo Óscar a los 53 minutos con un remate picado que se perdió por encima de la portería de Oriol, pero el Sants no dejaba de insistir y sus empujes podían suponer el empate en cualquier momento. A los 64 minutos, Juanma Pons tuvo que hacer el segundo cambio, retirando a Yeray Sabariego y dando entrada a Machuca en el centro del campo. Nueva sustitución forzada para el técnico colomense después de los problemas físicos del centrocampista de la Grama.

Instantes después del cambio, en el minuto 67, un balón suelto en la frontal del área pequeña del Sants tras una falta colgada por Franco, sin que ningún defensor acertase a rechazarla, cayó en las botas del capitán de la grama. Juan Carlos Oliver cazó el esférico rodeado de defensores y, sin pensarlo dos veces, a la media vuelta, envió el balón ajustadito al poste derecho de la portería de Oriol para anotar el 2-0.

Tocaba la heroica para Tito Lossio y su Unió Espotiva Sants. Movió el banquillo intentando cambiar la dinámica del partido y reducir distancias pero la Grama se mantuvo segura. Los hombres de Pons marcaron dos líneas bien definidas para contrarrestar al Sants y añadieron la velocidad de Montalbán para garantizar las contras.
Lo intentó con todo el equipo barcelonés mientras la Grama respondía con alternativas como las internadas de Jonathan Linares por banda izquierda. Estas alternativas y la seguridad colomense en defensa, no dieron opción a los visitantes que sólo disfrutaron de un lanzamiento al palo de Miguel en el minuto 90 y vieron como el colegiado señalaba el final del partido con merecida victoria para la Grama.

Primera victoria en Santa Coloma que sirve para sumar nueve puntos en la clasificación y seguir en esta difícil lucha en Tercera División. Sin tiempo para celebrarlo el próximo domingo tenemos una nueva batalla en Peralada. Recuerden que será a las 16: 30h y lo podrán seguir en directo en www.gramaradio.cat

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO
CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE 3DIV5

Por admin