La Grama enseña músculo ante la «Monta»

L’equip fa piña després del gol de Rosillo.

Contundent victòria a Nou Barris per mostrar les credencials d’un equip que creix dia a dia.

-DBC- Visitar la bombonera de Nou Barris no és fàcil per cap rival, i fer-ho en el seu partit de la presentació ho fa encara més difícil. Això ho tenia clar el cos tècnic de la Grama i per això ha plantat sobre el terreny de joc un onze molt competitiu. D’inici sortien amb la samarreta blava: Álex Luque a la porteria; Michel i Peña als laterals; Lucas i Rojas al centre de la defensa; Édgar i Roger García al centre del camp; Peris i Éric com a extrems, i Rosillo i Cristóbal en punta d’atac.

Molta pressió d’inici dels homes de la Montañesa marcant territori i amb entrades al límit del reglament. En un camp petit com el Municipal de Nou Barris aquesta és la principal arma de l’equip groc i negre. Però la Grama ha sigut capaç de contrarestar-ho amb  control de pilota i joc ràpid.

Tot era qüestió de temps. Per mantenir la pressió, la Montañesa ha de estar molt bé físicament i està clar que en el segon partit de pretemporada és difícil aconseguir-ho. La Grama primer ha controlat la pilota i després ha començat a atacar la porteria de Victor Colchero. I aquí és on defineix la qualitat i la mobilitat de la Grama, en una excel·lent jugada Roger Peris ha anotat el primer gol del partit que feia justícia al que s’estava veient sobre el terreny de joc quan corria el minut 22.

Sense temps per reaccionar, de nou una bona jugada de Peris per banda dreta, ha acabat amb l’esfèric a les botes de Nacho Rosillo. Als 26 minuts, el davanter colomenc, molt actiu, no ho ha dubtat i ha engaltat un xut des de la frontal que anotava el segon gol de la tarda per la Grama. 0-2 i el partit molt ben encarrilat.

Si abans dèiem que la millor arma de la Montañesa al seu estadi és la pressió alta, la segona millor arma que té aquest equip son precisament les dimensions del terreny de joc. Aprofitant-se d’això, Ion Vázquez ha engaltat una pilotada des de molt lluny i ha retallat distàncies al marcador. Res podia fer Álex Luque per evitar el gol de la Montañesa, 1-2 al minut 28.

Poca cosa més fins al descans, la Grama ha pogut controlar el joc i ha evitat així una revifalla dels locals. Cal destacar la lesió del davanter de la “Monta”, Arimany, que ha hagut de marxar a l’hospital lesionat a l’espatlla. Finalment el col·legiat ha assenyalat el descans amb victòria mínima per la Grama.

D’inici, a la segona part, Juan Camilo deixava al vestidor a Peña i feia saltar a Jonathan. Es preveia una embranzida dels homes de Dani Andreu, tot indicava una enorme pressió per tal de buscar un empat ràpid. Aquest és el guió que tantes vegades hem vist en aquest terreny, però la Grama ha pogut conduir-lo amb un bon joc i molt control de pilota.

I amb control i joc arriben els gols. Jonathan, en una gran penetració per banda esquerra als 55 minuts, aconsegueix centrar a l’àrea. La defensa de la Montañesa peca d’inacció i la pilota acaba a les botes de Rosillo que envia un globus per sobre del porter per anotar l’1-3.

Sense donar temps a la més mínima reacció, al mateix minut de joc, Éric López ha fet el gol del partit, una autèntica obra d’art des de molt lluny que situava el marcador amb una bona avantatge pels colomencs: 1-4.

D’aquí al final, carrusel de canvis. Han tingut minuts:  Juan Carlos, Marçal, Ángel, Duarte, i Bruno. Precisament Marçal Lladó ha tingut la última ocasió per la Grama al minut 70 amb un llançament de falta que  el porter de Nou Barris ha pogut enviar a corner. Als 75 minuts, una picabaralla simple, sense complicacions, la ha solucionat l’àrbitre amb targetes innecessàries.  Als minuts finals, els més joves ho han intentat amb bones combinacions per bandes, la Montañesa ha fet també els seus canvis, però el marcador no s’ha mogut.

1-4, excel·lent victòria pels nois de Juan Camilo Vázquez que mostra el potencial d’un equip amb les idees molt clares. Resultat just, primera victòria real de la pretemporada i que dona la confiança per seguir treballant com fins ara.

Nacho Rosillo ha destacado en la delantera colomense.

Contundente victoria en Nou Barris para mostrar las credenciales de un equipo que crece día a día.

Visitar la bombonera de Nou Barris no es fácil para ningún rival, y hacerlo en su partido de la presentación lo hace aún más difícil. Esto lo tenía claro el cuerpo técnico de la Grama y por eso ha plantado sobre el terreno de juego un once muy competitivo. De inicio salían con la camiseta azul: Álex Luque en la portería; Michel y Peña en los laterales; Lucas y Rojas en el centro de la defensa; Édgar y Roger García en el centro del campo; Peris y Éric como extremos, y Rosillo y Cristóbal en punta de ataque.

Mucha presión de inicio de los hombres de la Montañesa marcando territorio y con entradas al límite del reglamento. En un campo pequeño como el Municipal de Nou Barris esta es la principal arma del equipo amarillo y negro. Pero la Grama ha sido capaz de contrarrestarlo con control de balón y juego rápido.

Todo era cuestión de tiempo. Para mantener la presión, la Montañesa debe estar muy bien físicamente y está claro que en el segundo partido de pretemporada es difícil conseguirlo. La Grama primero controló el balón y luego ha empezó a atacar la portería de Victor Colchero. Y aquí es donde define la calidad y la movilidad de la Grama, en una excelente jugada Roger Peris ha anotado el primer gol del partido que hacía justicia a lo que se estaba viendo sobre el terreno de juego cuando corría el minuto 22.

Sin tiempo para reaccionar, de nuevo una buena jugada de Peris por banda derecha, acabó con el esférico en las botas de Nacho Rosillo. A los 26 minutos, el delantero colomense, muy activo, no lo ha dudado y ha enviado un chut desde la frontal que anotaba el segundo gol de la tarde para la Grama. 0-2 y el partido muy bien encarrilado.

Si antes decíamos que la mejor arma de la Montañesa en su estadio es la presión alta, la segunda mejor arma que tiene este equipo son precisamente las dimensiones del terreno de juego. Aprovechándose de esto, Ion Vázquez ha empalmado un pelotazo desde muy lejos y ha recortado distancias en el marcador. Nada podía hacer Álex Luque para evitar el gol de la Montañesa, 1-2 en el minuto 28.

Poco más hasta el descanso, la Grama ha podido controlar el juego y evitó así un resurgimiento de los locales. Cabe destacar la lesión del delantero de la «Monta», Arimany, que ha tenido que irse al hospital lesionado en el hombro. Finalmente el colegiado señaló el descanso con victoria mínima para la Grama.

De inicio, en la segunda parte, Juan Camilo dejaba en el vestuario a Peña y hacía saltar a Jonathan. Se preveía un empuje de los hombres de Dani Andreu, todo indicaba una enorme presión para buscar un empate rápido. Este es el guión que tantas veces hemos visto en este terreno, pero la Grama ha podido conducirlo con un buen juego y mucho control de balón.

Y con control y juego llegan los goles. Jonathan, en una gran penetración por banda izquierda a los 55 minutos, consigue centrar al área. La defensa de la Montañesa peca de inacción y el balón acaba en las botas de Rosillo que envía un globo por encima del portero para anotar el 1-3.
Sin dar tiempo a la más mínima reacción, en el mismo minuto de juego, Éric López ha hecho el gol del partido, una auténtica obra de arte desde muy lejos que situaba el marcador con una buena ventaja para los colomenses: 1-4.

De ahí al final, carrusel de cambios. Han tenido minutos: Juan Carlos, Marçal, Ángel, Duarte, y Bruno. Precisamente Marçal Lladó ha tenido la última ocasión para la Grama en el minuto 70 con un lanzamiento de falta que el portero de Nou Barris ha podido enviar a corner. A los 75 minutos, un rifirrafe simple, sin complicaciones, lo ha solucionado el árbitro con tarjetas innecesarias. En os minutos finales, los más jóvenes lo han intentado con buenas combinaciones por banda, la Montañesa ha hecho también sus cambios, pero el marcador no se ha movido.

1-4, excelente victoria para los chicos de Juan Camilo Vázquez que muestra el potencial de un equipo con las ideas muy claras. Resultado justo, primera victoria real de la pretemporada y que da la confianza para seguir trabajando como hasta ahora.